Őszi budapesti koncertmenü

Sokan panaszkodnak, amiért tájainkat elkerülik a legnagyobb sztárok. Vagy olyanok jönnek, akiknek csillaga már egy ideje leszállóágban van, vagy olyanok, akik csak ezután vál(hat)nak világszerte ismertté. De most nincs okunk a panaszra, legalábbis Robbie Williams rajongóinak nincs.

Sokan panaszkodnak, amiért tájainkat elkerülik a legnagyobb sztárok. Vagy olyanok jönnek, akiknek csillaga már egy ideje leszállóágban van, vagy olyanok, akik csak ezután vál(hat)nak világszerte ismertté. De most nincs okunk a panaszra, legalábbis Robbie Williams rajongóinak nincs. A Take That egykori fenegyereke, Anglia manapság legnagyobb szupersztárja november harmadikán lép fel a Budapest Sportarénában. A koncertre a jegyárusítás már hétfőn megkezdődött. A szervezők információi szerint 130 fős stábbal érkezik, a koncert pontos technikai részletei azonban csak az októberben induló turné kezdetekor válnak ismertté. A sztár rendkívül látványos koncerteket ad, fellépése valóságos cirkusz, színpadának felépítése napokat vesz igénybe.

Robbie 1995 júliusában hagyta ott a fiúcsapatot, amely után elég nehezen indult be szólókarrierje. Első kislemezdala, a Freedom volt, George Michael slágerének átdolgozása, amely feltornászta magát a listák élvonalába, de a következő dallal nem volt szerencséje, az Old Before I Die hatalmas negatív visszhangot váltott ki, a kritikusok teljesen leírták őt. Azután 1997 végén az Angelsszel beindult az énekes szekere, azóta bármihez nyúl, az arannyá változik. Egyedül tengerentúli karrierje nem akar összejönni.

Szintén az idei ősz sztárfellépője a fennállásának hamarosan tizedik évét ünneplő brit Placebo. Az együttes, amelyet gyakran a glam-Nirvanaként emlegetnek szeptember negyedikén a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán lép fel. Az ős-rockereknek is tartogat meglepetést az ősz. November tizennyolcadikán az angol Deep Purple immár ötödik budapesti koncertjét adja, a helyszín a Budapest Sportaréna lesz. A hírek szerint tárgyalások folynak Peter Gabriel magyarországi szerepléséről is. (o,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?