Névtelen levél

Az üzlet, ahová naponta járok bevásárolni, kedves, kis létesítmény. Egyszerű is, igényes is. Szeretek oda járni, elégedett vagyok, pedig évek óta vagyok törzsvásárló.

Az üzlet, ahová naponta járok bevásárolni, kedves, kis létesítmény. Egyszerű is, igényes is. Szeretek oda járni, elégedett vagyok, pedig évek óta vagyok törzsvásárló. Tudom, mindenki elvárásainak nem lehet megfelelni, úgyhogy tiszta dolog az, mikor igényünket, észrevételünket közöljük a tulajdonosokkal, így a probléma azonnal orvosolható. Meglepődni éppenséggel nem lepődtem meg, mikor meghallottam az alábbi történetet, hiszen tudom, élnek közöttünk irigy, rosszindulatú emberek. Az üzletbe ellenőrök jöttek, s közölték, névtelen levelet kaptak, melyben hiányosságokra hívják fel a figyelmet. S még ha névtelen is a levél, kötelesek kivizsgálni az esetet. Ez így helyes, az viszont nem, hogy valaki a névtelenség mögé bújva rágalmaz. Hogy valós vagy valótlan-e a vádaskodás, elbírálása nem az én feladatom, de ahhoz jogom van, hogy véleményt nyilvánítsak az esetről. Úgy tűnik, alaposan kitervelt akcióról van szó, s nem csak ez a kis üzlet volt az egyedüli célpont. Ki képes ilyesmire? Találgatunk. Mégpedig azért, mert a feljelentő nem merte vállalni az arcát s tettének következményét. S hogy mit takar a találgatásunk? Olyan feltételezéseket, melyek szerint egyáltalán nem lehetetlen, hogy a konkurencia magánakciójáról van szó, így akarván tönkretenni a viszonylag sikeresen működő kereskedőket. De ne legyen nyugodt a névtelen feljelentő, mert egy régi mondás szerint előbb vagy utóbb, de minden kiderül!

Tisztelettel a Családi Kör író olvasója: Nagy Erika, Nyárasd

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?