Mesélni és énekelgetni fog az orgona mellett

<p>Operett szakra járt a főiskolán, a televízió zenés-szórakoztató műsoraiban többször is énekelt, Micsoda útjaim címmel nagylemeze is megjelent, bizonyítva: a kuplék és a sanzonok világában is otthonosan mozog. Törőcsik Mari hétfőn este Varnus Xaver orgonaestjének vendége lesz Pozsonyban.&nbsp;</p>

A filmzenékből összeállított program „beszélgetős” részében természetesen nemcsak filmekről esik majd szó, hanem pályatársakról is, köztük Jozef Kronerról, aki 1973-ban, Törőcsik Mari révén lépett be a magyar filmbe. Legelőször ugyanis Maár Gyula Végül című alkotásában játszott, s utána lett Makk Károly vissza-visszatérő színésze, akinél már a Vendéglátásban Törőcsik Mari partnere lehetett.

Nekem még Jozef Kroner mesélte: útban hazafelé a dalmát tengerpartról karanténba került a lányával valahol Dél-Magyarországon. Egyszerűen nem folytathatták az útjukat. És akkor, ott, ilyen lehetetlen helyzetben történt meg a nagy találkozás.Igen, valami járvány volt, és emiatt elakadtak. Maár Gyula akkor készült első nagyjátékfilmjére, a Végülre. Azt mondtam: figyelj, Maár Gyula! Ezt egyetlen színész játszhatja el neked. A Kroner.A teljes interjút a szombati Új Szó Szombati vendég című rovatában olvashatják! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?