Kiss Tibi Pozsonyban

Kiss Tibi, a népszerű Quimby együttes frontembere április 9-én a pozsonyi Deja vu klub vendége lesz, ahol várhatóan a csevegés mellett dalra is fakad. Ez alkalomból hívtuk fel őt.

Kiss Tibi, a népszerű Quimby együttes frontembere április 9-én a pozsonyi Deja vu klub vendége lesz, ahol várhatóan a csevegés mellett dalra is fakad. Ez alkalomból hívtuk fel őt.

Mikor járt legutóbb tájainkon a Quimby?

Tavaly a Visegrádi Napok keretében játszottunk a pozsonyi L + S Stúdióban, korábban pedig játszottunk egy nyári fesztiválon is.

Hogyan telnek manapság Kiss Tibi napjai?

Kösz, jól vagyok, sokat koncertezünk. Van egy rendhagyó műsorunk, a címe Teátrum. Színházakban lépünk fel vele, ezek amolyan leülős koncertek. Most vagyunk a turné felében, készülünk bemutatni Erdélyben is.

Ez egyfajta akusztikus Quimby-változat?

Nem, a hangszerelés eredeti, csak megspékeljük különleges fény- és hangeffektusokkal. Különben a zenekar szerepel egy másik színházi produkcióban is, Shakespeare Vízkereszt, vagy amit akartok című darabjában is köz?reműködünk a Vidám Színpadon.

Sőt, a közelmúltban a televízióban Németh Jucival duóban tangót énekeltél…

Az a Budapest Bár elnevezésű produkcióból származik. Itt kilenc másik énekessel lépek fel, többek közt Lovasi András és Keleti András a ColorStarból is szerepel benne. Az Farkas Robi projektje, régi dalok cigányzenei kísérettel.

Akkor találkozunk a Deja vu-klubban. Szeretettel várunk.

Szívesen megyek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?