Keserű emlék marad a dalfesztivál

Az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő Csézy nem rejtette véka alá csalódottságát az elődöntős kudarc után, pedig akkor még nem sejtette, hogy az elődöntőjében az utolsó helyen (!) végzett, csupán azt tudta, hogy nem lesz ott a döntőben. „Csalódottak vagyunk.

Az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő Csézy nem rejtette véka alá csalódottságát az elődöntős kudarc után, pedig akkor még nem sejtette, hogy az elődöntőjében az utolsó helyen (!) végzett, csupán azt tudta, hogy nem lesz ott a döntőben. „Csalódottak vagyunk. A látványos show-elemekkel operáló produkciókat többre értékelték, mint az egyszerű, tiszta hangot. Mivel a Szívverés című dalommal nyertem meg a nemzeti döntőt, azzal kellett indulnom a versenyen is, és a dal stílusából adódóan nem turbózhattuk fel színpadi látványelemekkel az előadást” – nyilatkozta az énekesnő a Borsnak.

Csézy a magyarországi VIVA COMET-díjátadón vigasztalódhat, ahol „Az év énekesnője” kategóriában jelölték, többek között Szekeres Adrien társaságában, akit egyszer már legyőzött, az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi döntőjében. Most már egyértelmű, Adrien nagyobb sikerrel járt volna Belgrádban. (b, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?