Karrierösszegző újrakiadás: kudarc vagy siker?

Véget ért Michael Jackson slágereinek európai újrakiadása. Pontosabban a végkifejlet még várat magára. Eredetileg úgy volt, hogy egy vadonatúj felvétel zárja a DualDiscen forgalomba hozott dalok sorát, ám egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg, ha egyáltalán lesz belőle valami.

Véget ért Michael Jackson slágereinek európai újrakiadása. Pontosabban a végkifejlet még várat magára. Eredetileg úgy volt, hogy egy vadonatúj felvétel zárja a DualDiscen forgalomba hozott dalok sorát, ám egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg, ha egyáltalán lesz belőle valami. A CD-n a felvételek több változatban szerepelnek a videoklipjükkel kiegészítve.

Az elsőként forgalomba került Thrillert a brit kislemezlistáról diszkvalifikálták, mivel gyűjtődobozt adtak melléje a sorozat számára, és a szigorú szabályok értelmében az ilyen nem szerepelhet az összesítésen.

Az egykori popkirályhoz közel állók a slágerek többségét előzőleg a brit TOP 10-be várták, ugyanis köztudott, hogy a szigetországban tudta megőrizni a legnagyobb rajongótáborát. Ám már a kiadás elején nyilvánvalóvá vált, hogy nagy valószínűséggel egyik sem fog bekerülni az első tízes mezőnybe, nem lehet annyit eladni belőlük, amennyit eredetileg terveztek. A legjobb helyezést a Billie Jean érte el, a 11. hely volt a csúcspozíciója. A napokban már úgy nyilatkoztak, hogy a mérsékelt fogadtatás sem kudarc számukra… A dalok Nagy-Britanniában nagyjából azonos, hat-hétezres példányszámban fogytak, így attól függően iratkoztak fel a listára lejjebb vagy feljebb, hogy milyen volt a forgalom az adott héten.

Németországban még halványabb siker, sőt, egyenesen bukás fémjelezte Michael Jackson felvételeinek újrakiadását. Voltak slágerek, amelyek az első százba sem kerültek be a hazai kislemezlistán. (puha)

Jacko slágereinek mostani helyezése Nagy-Britanniában

Dalcím Újrakiadás időpontja Csúcspozíció

1. Thriller február 13. *

2. Don’t Stop ’Til You Get Enough február 20. 17.

3. Rock With You február 27. 15.

4. Billie Jean március 6. 11.

5. Beat It március 13. 15.

6. Bad március 20. 16.

7. The Way You Make Me Feel március 27. 17.

8. Dirty Diana április 3. 17.

9. Smooth Criminal április 10. 19.

10. Leave Me Alone április 17. 15.

11. Black Or White április 24. 18.

12. Remember The Time május 1. 22.

13. In The Closet május 8. 20.

14. Jam május 15. 22.

15. Heal The World május 22. 27.

16. You Are Not Alone május 29. 30.

17. Earth Song június 5. 34.

18. They Don’t Care About Us június 12. 26.

19. Stranger In Moscow június 19. 22.

20. Blood On The Dance Floor június 26. 19.

21. Új dal ?? ??

Jelmagyarázat: *– diszkvalifikálva

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?