I. Győry Dezső Napok

Rimaszombat. A Csemadok rimaszombati területi választmánya és alapszervezete rendezésében december 12-éig kínál színvonalas programot a közönségnek az I. Győry Dezső Napok rendezvénysorozata.

Rimaszombat. A Csemadok rimaszombati területi választmánya és alapszervezete rendezésében december 12-éig kínál színvonalas programot a közönségnek az I. Győry Dezső Napok rendezvénysorozata. Október 23-án az író emléktáblájának megkoszorúzásával, valamint emlékesttel kezdődött a program: Győry Dezső alakját Csomós Éva, Gál Éva irodalomtörténész és az egykori barátok idézték fel. Ma 19 órától a kassai Thália Színház vendégszerepel a Városi Művelődési Központban a Van, aki forrón szereti című zenés vígjátékkal. A további rendezvényeknek is a vmk ad otthont. November 6-án 10 órától kezdődik Császár Ildikó zongoraművész Pásztory Ditta emlékezete című műsora, majd 19 órától Császár Ildikó Füzesséry Attila hegedűművész kíséretében lép közönség elé. November 15-én Egyetértésben címmel az Új Gömör és a Rimavan néptáncegyüttes mutatja be közös műsorát. December 11-én a budapesti Musica Historica együttes idézi fel a kuruc kort Za trema horami Rákóczi tábori című műsorában, december 12-én pedig a Rákóczi-kor muzsikájából adnak ízelítőt Győzhetetlen szép kővárom című műsorukban. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?