Híres fenék, híres mell

Brad Pitt különleges élményben részesíti népes rajongótáborát: új filmjében pőrén áll a kamera elé. Igaz, csak háttal. Partnere, Angelina Jolie azonban szemből domborít – takarás nélkül. A Harcosok klubja sztárja január 19-én kezdte forgatni az Oscar-díjas Angelina Jolie oldalán a „Mr. And Mrs.

Brad Pitt különleges élményben részesíti népes rajongótáborát: új filmjében pőrén áll a kamera elé. Igaz, csak háttal. Partnere, Angelina Jolie azonban szemből domborít – takarás nélkül. A Harcosok klubja sztárja január 19-én kezdte forgatni az Oscar-díjas Angelina Jolie oldalán a „Mr. And Mrs. Smith” című thrillert, amelyben a szép emberpárt egy igen fülledt jelenetben is megtekintheti a közönség. Pitt és Jolie egy unatkozó házaspárt alakítanak, akik nemcsak arra jönnek rá, hogy mindketten bérgyilkosok, hanem azt is kiderítik, hogy egymást kellene eltenniük láb alól.

Annak érdekében, hogy mindkét nem képviselői számára nyújtson valami extrát, Doug Liman (A Bourne-rejtély) rendező Pitt hátsója mellett felvillantja az észvesztő (Girl, Interrupted) nő kebleit is egy forró jelenetben. (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?