Hétvégi programok

Szombat: 12.15-től a Délidő témája szilvester közeledtével a vadászat és a borászat, a műsor vendégei a vadászok képviseletében Motesíky Árpád, a borászok köréből Korpás András. A házigazda Miklósi Péter. 13 órakor jelentkezik a Hétről hétre évzáró kiadása 2007 legfontosabb történéseivel. 15 órától népzene szól. 15.

Szombat: 12.15-től a Délidő témája szilvester közeledtével a vadászat és a borászat, a műsor vendégei a vadászok képviseletében Motesíky Árpád, a borászok köréből Korpás András. A házigazda Miklósi Péter. 13 órakor jelentkezik a Hétről hétre évzáró kiadása 2007 legfontosabb történéseivel. 15 órától népzene szól. 15.30-tól a Tudomány világának témája az időszámítás és a naptári rendszerek. 16.00-kor hírek, majd Köszöntő, 17.40-től hírösszefoglaló. 18 órakor jelentkezik a Térerő, a közép-európai nemzetiségi stúdiók közös magazinja. 19 órától Slágerhullám adászárásig, 20 óráig.

Vasárnap: a déli hírek és sporthírek után Nótacsokor szól. 13 órától az elmúlt évek Randevúinak legvidámabb pillanataiból válogatunk az év legvidámabb slágereivel fűszerezve. 15 órától a Kaleidosz?kópban dr. Kiss László orvostörténész beszél Gáspár Ferenc hajóorvosról, aki többször is körbehajózta a Földet, majd a nagymegyeri Grelnet Károly nyugalmazott pedagógus mesél a sportlövészetben és a vadászatban elért sikereiről. A palásti Szalma Istvánt a szülőfaluja környékén található kövületekről kérdezzük, végül a 94 éves balonyi Vígh Juli néni beszél a magyar történelem nagyjairól. 16 órakor hírek, majd Köszöntő, 17.45-től hírösszefoglaló. 185 éve született Petőfi Sándor. 18 órakor a Tékában ebből az alkalomból összeállítás hangzik el a költőről, Kosztolányi, Babits, Krúdy és mások tollából. 18.30-kor operaismertetés, 19 óra?kor a Világosság katolikus kiadásában Tóth László ekecsi esperes-plébános prédikál. (MoL)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?