Hétvégi programok

Szombaton reggel 7 órakor kezdődik a Hétről hétre. 11.30-kor a Délidő vendége A. Nagy László lesz. 13 órakor a Tékában Bettes István, Gágyor Péter és Dobos László új könyvéről lesz szó. 13.30-kor Kaszinói esték. Szluha Márton nyugalmazott építészmérnök vall kedvteléséről, a családkutatásról.

Szombaton reggel 7 órakor kezdődik a Hétről hétre. 11.30-kor a Délidő vendége A. Nagy László lesz. 13 órakor a Tékában Bettes István, Gágyor Péter és Dobos László új könyvéről lesz szó. 13.30-kor Kaszinói esték. Szluha Márton nyugalmazott építészmérnök vall kedvteléséről, a családkutatásról. 15 órától az Élő reménység című egyházi műsorunkban a Jókán működő Jó Pásztor Háza Gyermekotthonba látogatunk el. Vasárnap is reggel 7 órakor indul az adás. A Világosság egyházi műsor katolikus kiadásában Parák László csallóközcsütörtöki plébános elmélkedését halljuk. Kis kezemet összetéve szépen címmel a Magyar Katolikus Rádió jóvoltából indított sorozatunk 6. részében étkezés előtti imákra tanítjuk a gyermekeket. 8.35-től Zenés beszélgetés hangzik el a 20 éve elhunyt Szíjjártó Jenőről. A Randevúban elbarangolunk a karvai kézművestáborban, majd beszámolunk az V. Palóc Táborról, valamint ellátogatunk a Gombaszögi Nyári Diáktáborba is. A Randevú vendége Soóky Éva, a pozsonyi Agora Iroda vezetője, akivel augusztusi terveikről beszélgetünk. 14.05-kor kezdődik a Kaleidoszkóp, melyben először egy kis gömöri falut, Beretkét mutatjuk be. Póczos József Ragyolc kulturális életéről beszél, majd egy verseket kedvelő pincér, Döme Sándor mesél életéről és vágyairól, végül Huzella Péter versmondó énekessel, a Kaláka együttes tagjával beszélgetünk. A 15.00-kor kezdődő Életpályákban Dolník Erzsébet volt parlamenti képviselővel Tóth Erika beszélget. 15.30-től néprajzi összeállításunkban bemutatjuk a naszvadi Búzavirág éneklőcsoportot és a Viza citerazenekart. (MoL)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?