HETI7

A Snow Patrol albuma, az Eyes Open Nagy-Britanniában átlépte az egymilliós eladási példányszámot, ezzel az Arctic Monkeys bemutatkozó lemeze után idén a második, amelyből több mint egymillió példány kelt el a szigetországban.
A tervek szerint 2007.

A Snow Patrol albuma, az Eyes Open Nagy-Britanniában átlépte az egymilliós eladási példányszámot, ezzel az Arctic Monkeys bemutatkozó lemeze után idén a második, amelyből több mint egymillió példány kelt el a szigetországban.

A tervek szerint 2007. január 30-án jelenteti meg harmadik stúdióalbumát Not Too Late címmel Norah Jones – a dalokat ismét saját maga szerezte, állandó zenésztársai, Lee Alexander és M. Ward közreműködésével.

Új nagylemezzel jelentkezett Doctor’s Advocate címmel The Game, amelyet egykori együttese, a G-Unittól való végleges szakítás jegyében készített.

December 4-én Las Vegasban osztják ki a Billboard Music Awards-díjakat, a gálán számos híresség, többek közt Mary J. Blige, Fergie, Janet Jackson, Gwen Stefani, Ludacris és a The Killers is fellép.

Erős reggae-hatások érződnek majd Britney Spears új albumán, amely előreláthatólag Fears Within címmel jövő év közepén jelenik meg.

Miklósa Erika operaénekesnő új lemezzel jelentkezett, Az ég szabad című kiadványon azonban ezúttal nem operadallamok, hanem Wolf Péter szerzeményei hallhatók, amelyekhez Sztevanovity Dusán írt szövegeket.

Barry Manilow már a második lemezét jelentette meg az idén, az ötvenes évekbeli örökzöld dalokat tartalmazó válogatása, a The Greatest Songs Of The Fifties című után kiadta a The Greatest Songs Of The Sixties című gyűjteményét. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?