HETI7

A legendás Pixies idén két DVD-vel örvendezteti meg rajongóit – az augusztus 22-én megjelenő 2004-es Newport Folk Festivalon adott akusztikus koncert után novemberben napvilágot lát az együttes 2004-es viszszatérését bemutató dokumentumfilm.

A legendás Pixies idén két DVD-vel örvendezteti meg rajongóit – az augusztus 22-én megjelenő 2004-es Newport Folk Festivalon adott akusztikus koncert után novemberben napvilágot lát az együttes 2004-es viszszatérését bemutató dokumentumfilm.

A London Bridge című dalhoz leforgatta első videoklipjét a The Black Eyed Peas énekesnője, Fergie, alapötletét a zenekarvezető, will.i.am segítségével dolgozta ki – a lány szólóalbuma előreláthatólag szeptember 18-án jelenik meg.

A 2007 elején bemutatásra kerülő Steppin’ című táncfilmben debütál a mozivásznon Chris Brown – a produkcióban Ne-Yo is szerepet kapott.

A szeptember 14-én induló Mötley Crüe-vel közös Route Of All Evil címet viselő turnéja előtt már biztosan nem fejezi be új lemeze munkálatait az Aerosmith – Joe Perry gitáros elmondta: a korong felénél tartanak, a másik részt valószínűleg csak jövő év elején rögzítik.

A Manic Street Preachers énekese, James Dean Bradfield ma adta ki The Great Western című szólóalbumát – az énekes cáfolta a zenekar feloszlására vonatkozó híreszteléseket.

Tízéves szünet után visszatér Evan Dando együttese, a The Lemonheads – a tizenegy felvételt felvonultató dallamos rockstílusban készülő cím nélküli album szeptember végén jelenik meg, és a Become The Enemy című dal harangozza be.

Az egykori C’est La Vie tavaly júliusban elhunyt énekesnője, Sebők Anikó tiszteletére hamarosan megjelenik az utolsó, JetA nevű zenekarának lemeze, amelyet társai a napokban fejeznek be – a Két emelet között című felvétel és videoklipje már elkészült. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?