HETI7

Várhatóan szeptember 25-én kerül a boltokba Tori Amos gyűjteménye – az öt albumból, nyolcvanhat szerzeményből álló válogatás az ismert dalok mellett remixeket, B-oldalas felvételeket és kiadatlan dalokat tartalmaz.

Várhatóan szeptember 25-én kerül a boltokba Tori Amos gyűjteménye – az öt albumból, nyolcvanhat szerzeményből álló válogatás az ismert dalok mellett remixeket, B-oldalas felvételeket és kiadatlan dalokat tartalmaz.

Yonderboi a People Always Talk About The Weather című felvételéhez forgatta le új videoklipjét – a rendezői feladatokat saját maga látta el, a dalt a Heaven Street Seven frontembere, Szűcs Krisztián énekli, és ő a klip főszereplője is.

A Brandon Flowers vezette The Killers második albuma október elejére várható – az egyelőre cím nélküli korongot a szeptember 18-án megjelenő When You Were Young című dal harangozza be.

A 2001-es Iron Flag című lemez óta pihenő Wu-Tang Clan augusztusban amerikai turnéra indul – a zenészek a 2004 novemberében elhunyt társuk, Ol’ Dirty Bastard emlékének ajánlják a koncertsorozatot.

Az angol Keane nagy sikerű Under The Iron Sea című albumáról másodikként a Crystal Ball című szerzeményt másolják ki – a kislemez augusztus 21-én kerül a boltokba.

Nagy siker a magyar NEO új maxija, a Record Straight – a címadó dal és három remixe mellett hallható rajta egy másik újdonság, a Supermodel Planet, valamint multimédiás részt is tartalmaz a fődal videoklipjével.

The Open Door címmel október 2-án jelenik meg az Evanescence új albuma – a Call Me When You’re Sober című beharangozó felvételt augusztus 7-étől játsszák a rádiók. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?