Házikoncert 350 ezer euróért

A Cannes-i Filmfesztivál keretében megrendezett Cinema Against AIDS nevű gálán a résztvevő sztárok különböző exkluzív programokat kínáltak, amelyekre bárki licitálhatott, és az aukciók győztesei vehetik igénybe a hírességek szolgáltatásait.

A Cannes-i Filmfesztivál keretében megrendezett Cinema Against AIDS nevű gálán a résztvevő sztárok különböző exkluzív programokat kínáltak, amelyekre bárki licitálhatott, és az aukciók győztesei vehetik igénybe a hírességek szolgáltatásait. Madonna házikoncertet ad: a legnagyobb összeget, 350 ezer eurót, vagyis több mint tízmillió szlovák koronát felajánló személy másodmagával élvezheti a popkirálynő kétdalos fellépését. Valamivel kevesebbet hozott a konyhára Diddy felajánlása – a rapper egy teljes napra „odaadja magát” a leggálánsabb adakozónak, aki kora reggeltől késő estig élvezheti a társaságát. A szervezők a győztesek felajánlásait teljes egészében AIDS-ellenes programokra fordítják. (p, e, nme)

Kicsit módosult a fiúk véleménye

Múlt szerdán mutatták be Londonban a Take That slágereire épülő Never Forget című romantikus musicalt. A fiúkvartett tagjai korábban teljesen elhatárolódtak a műtől, többször elmondták, hogy semmi közük hozzá, és a lemezcégük a beleegyezésük nélkül engedélyezte a felvételeik felhasználását. Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald és Jason Orange a musical zenei anyagának meghallgatása után is kimondottan rossz véleménnyel volt az átdolgozásokról, a bemutató utáni első sikerek hatására azonban némileg változott a véleményük. „A dalok valóban szörnyen szóltak. Most viszont kizárólag pozitív kritikákat hallunk a darabról, ezek szerint van benne valami jó is. Vagy lehet, hogy a nekünk nem tetsző átdolgozások valójában jobbak, mint a mi verzióink? Én mindenestre biztosan nem nézem meg a musicalt” – nyilatkozta Gary Barlow. A csapat egyébként nekilátott új albuma elkészítésének, amely várhatóan még idén megjelenik. A 2006 novemberében kiadott óriási sikerű visszatérő nagylemez, a Beautiful World eladási példányszáma már átlépte a hárommilliót – ebből kétmillió kétszázezer Nagy-Britanniában kelt el. (p, e, nme)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?