Fordító- és Tolmácsközpont

2004. februárjában új szolgáltató intézmény nyitotta meg kapuit Komáromban, a patinás Lehár épületében. A Selye Fordító- és Tolmácsközpont (SFTK) hiánypótló intézmény a régióban, hiszen hasonlóan komplex szolgáltatásokat (fordítás, tolmácsolás és lektorálás) egyetlen más intézmény sem kínál.

2004. februárjában új szolgáltató intézmény nyitotta meg kapuit Komáromban, a patinás Lehár épületében. A Selye Fordító- és Tolmácsközpont (SFTK) hiánypótló intézmény a régióban, hiszen hasonlóan komplex szolgáltatásokat (fordítás, tolmácsolás és lektorálás) egyetlen más intézmény sem kínál. Az SFTK szolgáltatásait bárki igénybe veheti, hiszen alapvető feladata cégek, intézmények és magánszemélyek bármiféle idegen nyelvű írásos és szóbeli kommunikációjának segítése, és kiadványainak fordítása. Az alapszolgáltatások hét nyelven állnak rendelkezésre, melyek igény szerint bővíthetőek: magyar, szlovák, angol, német, francia, olasz és spanyol. A fordítószolgálat a legkülönfélébb dokumentumok, levelek, pályázati és reklámanyagok, sőt weboldalak, valamint hang- és videofelvételek fordítását vállalja. A tolmácsok üzleti tárgyalások, prezentációk és külföldi partnerek fogadásakor állnak a megrendelők szolgálatára, de telefonhívások lebonyolításában is készséggel segítenek.

A Selye Fordító- és Tolmácsközpont elsődleges célkitűzése az ügyfelek igényeinek teljes körű és magas színvonalú kiszolgálása, amely a minőségen, gyorsaságon és megbízhatóságon alapszik. A szakképzett tolmácsok és fordítók – köztük anyanyelvi lektorok – munkáját magas színvonalú technikai eszközök, valamint a legújabb, fordítói memórián alapuló programok segítik. Az ügyfelek külön kérésére a célnyelvre fordított forrásszövegeket lektorálják, azaz szakmai, nyelvhelyességi, illetve stilisztikai ellenőrzés alá vetik.

Mivel az SFTK a legfrissebb számítógépes programokat és technológiákat alkalmazza, a kész fordítást bármely adatformátumban, vagy igény szerint floppyn, CD-n, elektronikus levélben is továbbítani tudják.

A központ munkatársai a megrendelőikkel a lehető legszorosabb munkakapcsolatot alakítják ki, ennélfogva a bizalmas ügykezelést és titoktartást is alapvetőnek tartják. Ha tehát nehézségbe ütköznek bármelyik idegen nyelv ismeretének hiánya miatt, keressék fel a Selye Fordító- és Tolmácsközpontot Komáromban, a Duna rakpart 13. szám alatt, vagy klikkeljenek a www.selye.sk weboldalra. (koma)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?