FELHĺVÁS

A Csehszlovákiai Magyar Nép-művészeti Együttes, a NÉPES 1954. április 25-én tartotta ősbemutató előadását Pozsonyban, a Szlovák Nemzeti Színházban. Az 50. évforduló alkalmából 2004. november 27–28-án Dunaszerdahelyen konferenciát, Galántán emlékünnepélyt terveznek a volt fenntartók és vezetők.

A Csehszlovákiai Magyar Nép-művészeti Együttes, a NÉPES 1954. április 25-én tartotta ősbemutató előadását Pozsonyban, a Szlovák Nemzeti Színházban. Az 50. évforduló alkalmából 2004. november 27–28-án Dunaszerdahelyen konferenciát, Galántán emlékünnepélyt terveznek a volt fenntartók és vezetők. Az emlékünnepély a volt tagság ünnepi emléküléséből, a két utód-együttes: az Ifjú Szivek és a Szőttes, valamint a Kis Csali, az Ilosvai, a Garam Menti Népi Együttes és a Kodály Zoltán Daloskör előadásából és zeneszó melletti közös szórakozásból áll majd.

Felhívjuk a NÉPES volt tagjait, hogy 2004. november 10-ig jelentkezzenek, illetve hogy közöljenek magukról egypár sort, és adják meg címüket.

A jelentkezés címe: Csemadok OT, 815 57 Bratislava (tel.: 02/526-37-974, fax: 02/526-37-976) vagy Takács András, 821 06 Bratislava, Učiteľská 39 (tel./fax: 02/452-48-634)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?