Duff McKagan, az életvezetési tanácsadó

ÖSSZEFOGLALÓAz egykor önpusztító életmódjáról híres Duff McKagan immár második könyvének kiadására készül.

ÖSSZEFOGLALÓ

Az egykor önpusztító életmódjáról híres Duff McKagan immár második könyvének kiadására készül. A Guns N’ Roses basszusgitárosa a Seattle Weeklyben közzétett publikációit gyűjti kötetbe, amely a How to Be a Man (Hogyan kell férfinak lenni) címet kapta.

Bár első hallásra fura ötletnek tűnhet, hogy egy rockzenész ad szülői tanácsokat, ám Duff esetében ez mégsem annyira különleges. A basszusgitáros a Guns N’ Rosesben és a Velvet Revolverben szerzett tapasztalatait osztja meg az olvasókkal, és azt is hosszan ecseteli, hogyan lett drogfüggő zenészből józan, felelős családapa.

A könyv május 12-én jelenik meg. „Ez egy útmutató, melyet a saját bőrömön tapasztalt élmények alapján írtam – hogyan legyünk férjek, apák, és milyen az élet egy rockzenekarban. Olyan, mintha egy útikönyvet írnék a saját utazásaim alapján. Rengeteg történet van benne, remélem, szeretni fogják az emberek!”– mondta Duff a Total Rock Radiónak.

Az ötven éves zenésznek egy tizenhét és egy tizennégy éves lánya van. (quart, juk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?