Danity Kane, az újabb mucsapat

Ha manapság felborul a slágerlistás papírforma, csakis újonc: tévéshow-ban feltunt, összerakott eloadó vagy csapat boríthatja fel.

Ha manapság felborul a slágerlistás papírforma, csakis újonc: tévéshow-ban feltunt, összerakott eloadó vagy csapat boríthatja fel. Ezek pillanatok alatt képesek elkészíteni az albumukat, és váratlanul robbannak be, sokszor csak a legminimálisabb ido telik el a musor óta, míg mások, a hagyományos utat járók esetében általában már fél évvel korábban tudható lemezük tervezett megjelenési dátuma.

Kilenc héttel ezelott is ez történt az Egyesült Államokban. Váratlanul az eladási lista élére került öt lány alkotta Danity Kane a Making The Band címu televíziós show harmadik szériájában állt össze Diddy (korábban Puff Daddy, majd P. Diddy néven ismert eloadó és producer) irányítása mellett. Természetesen a legmenobb szakemberek vettek részt a csajok elso albumának munkálataiban, többek között Scott Storch, Timbaland vagy Ryan Leslie. A siker tehát meg lett alapozva. Az elso hely a Diddy által irányított Bad Boy Entertainment nevu kiadó hetedik listavezetését jelentette az amerikai nagylemezek összesítésén. Biztosra veheto azonban, hogy a lányok sikere tiszavirág-életu lesz, a tehetségkutatókban feltuntek túlnyomó többsége képtelen huzamosabb ideig az élvonalban maradni. Ma már csak édeskevesen, kizárólag a legfanatikusabb rajongók emlékeznek a Making The Band elso szériájában megalapított O-Townra, vagy a második sorozatból megismert Da Bandre – idoközben mindketto feloszlott. Európába egyelore jóformán a Danity Kane híre sem érkezett meg, és a lányok hazájukban is egyre jobban csúsznak lefelé az eladási listán, a héten már csak a 47. helyen szerepelnek, és ez is a gyors hanyatlást vetíti elo. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?