Csodálatos Pókember

Örülhetnek a Pókember-rajongók: vadonatúj fotók kerültek fel a Spider-Man 2. hivatalos oldalára – http://spiderman.sonypictures.com/ –, áprilisban új előzetest láthatnak, júniusban pedig a filmre alapuló játékok is a boltokba kerülnek. Magát az új epizódot, magyar címén a Csodálatos Pókembert július 2-án mutatják be.

A Csodálatos Pókember két évvel később játszódikÖrülhetnek a Pókember-rajongók: vadonatúj fotók kerültek fel a Spider-Man 2. hivatalos oldalára – http://spiderman.sonypictures.com/ –, áprilisban új előzetest láthatnak, júniusban pedig a filmre alapuló játékok is a boltokba kerülnek. Magát az új epizódot, magyar címén a Csodálatos Pókembert július 2-án mutatják be.

A film sztorija: a Pókember 2. története két évvel később játszódik, mint az első részé, ám Peter Parkernek (Tobey Maguire) még mindig nem sikerült teljesen megbékélnie kettős identitásával, vagyis hogy egyszerre szelíd főiskolás és hálószövő szuperhős. Lelki gyötrelmeit fokozza, hogy a korábbinál is jobban epedezik Mary Jane-ért (Kirsten Dunst), és bántja az is, hogy egyre inkább megromlik barátsága Harry Osbornnal (James Franco), aki bosszút akar állni a Pókemberen apja (a Willem Dafoe által játszott Zöld manó/Norman Osborn) első részben bekövetkezett haláláért. Közben egy ördögi új ellenség is megjelenik: a tudós Dr. Otto Octavius (Alfred Molina), akiből egy nukleáris baleset következtében rendkívüli képességekkel rendelkező szupergonosz válik: leválaszthatatlanul a bőréhez tapad, sőt az idegrendszeréhez is hozzákapcsolódik az a speciális mellvért, amelynek négy csápszerű karjával biztonságos távolságból veszélyes radioaktív anyagokat lehet elérni. (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?