Bemutató – K!mnowak: Szürreality Show

Novák Péter az elmúlt időszakban kizárólag televíziós műsorvezetőként volt jelen a közéletben. Kis pihenő, feltöltődés után most ismét aktív a zenekara is, amely a szakemberek szerint évek óta az egyik legértékesebb csapat a magyar könnyűzenében.

Novák Péter az elmúlt időszakban kizárólag televíziós műsorvezetőként volt jelen a közéletben. Kis pihenő, feltöltődés után most ismét aktív a zenekara is, amely a szakemberek szerint évek óta az egyik legértékesebb csapat a magyar könnyűzenében. Sajnos azonban a trió mind a mai napig nem találta meg az utat a szélesebb közönség felé, de lehet, nem is akarja... ĺgy aztán kijelenthetjük: a K!mnowak rétegzenekar. A június elején megjelent A Ház című albuma nem is fog változtatni a helyzeten, annyi biztos. A srácok ismét kitűnő munkát végeztek, ám a tizennégy felvételt felvonultató anyagon ezúttal sincs olyan dal, amelyből sláger születhetne, amely azután eladná az egész lemezt. A zenekar tehát stílust nem, csak kiadót váltott. Négy stúdióalbum, számos maxi, egy koncertlemez, egy színházi zenét tartalmazó és egy válogatáskorong után szerződése lejártával új albuma már a Tom-Tom Records égisze alatt jelent meg. A K!mnowak saját korábbi koncepciózus lemezkészítési módját követte, a felvételek laza tematikai egységet alkotnak. Egy elképzelt ház helyiségeit, tereit járhatja be a hallgató a lemezt hallgatva. Érdekesség, hogy a borítóból egy ház hajtogatható ki. Az album első klipdala a Szürreality Show, amely talán a legjobb, de nem a leghúzósabb szám. Az újdonság bemutatója a Pop-mixben lesz, vasárnap fél tizenkettőtől. Ezenkívül lejátsszuk a Mániájává című felvételt is, és a következő hetekben újabb dalokat mutatunk be az albumról, amelyről bátran elmondhatjuk, hogy az utóbbi hónapok legjobb magyar kiadványa. (pj)

Randevú – Pátria Rádió, július 6. 10:05 – 14:00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?