BEĺRATÁSOK

Alistál
Az Alistáli Református Egyházi Alapiskola igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, az érdeklődő családokat, hogy a 2003/2004-es tanévre a gyermekek első évfolyamba való beíratása január 29-én 14 órától lesz az iskola Sámuel épületében.
„...neveljétek azokat az Úr tanítása és intése szerint“ (Ef 6,4).

Alistál

Az Alistáli Református Egyházi Alapiskola igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, az érdeklődő családokat, hogy a 2003/2004-es tanévre a gyermekek első évfolyamba való beíratása január 29-én 14 órától lesz az iskola Sámuel épületében.

„...neveljétek azokat az Úr tanítása és intése szerint“ (Ef 6,4).

Dunaszerdahely

A dunaszerdahelyi Szabó Gyula Alapiskola igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, hogy a 2003/ 2004-es tanévre az ünnepélyes beíratás az I. évfolyamba 2003. február 1-jén, 9 órától 12 óráig lesz az iskolában. A beíratásra szíveskedjenek magukkal hozni gyermeküket és születési bizonyítványát. Abban az esetben, ha valamilyen oknál fogva nem tudnak megjelenni az ünnepélyes beíratáson, 2003. február 3-tól február 7-ig naponta 8-tól 16 óráig beírathatják gyermeküket az I. évfolyamba.

Gúta

A gútai Palkovich Utcai Magyar Tanítási Nyelvű Alapiskola igazgatósága értesíti a tisztelt szülőket, hogy a beíratás az első évfolyamba 2003. január 30-án, 31-én 8-tól 17 óráig, és február 1-jén 8-tól 12 óráig lesz az iskola épületében. Kérjük, hozzák el gyermeküket és a gyermek anyakönyvi kivonatát.

Losonc

A losonci Kármán József Alapiskola tisztelettel felhívja a kedves szülők figyelmét, hogy 2003 február 5-én, délután egy órától várja a szülőket és a gyerekeket a beíratkozásra az iskola Kármán termébe, ahol játékos foglalkozáson megismertetjük a jövendőbeli kisdiákokat az iskolával. Mindenkire ajándék vár! Kérjük hozzák magukkal a gyermekek születési anyakönyvi kivonatát, mert a beíratáshoz szükség van a gyermek és szülő adataira. Érdeklődésükre készséggel állunk rendelkezésre a 43 33 792-es losonci telefonszámon. Tisztelettel várja Önöket és gyermekeiket a Kármán József Alapiskola igazgatója és tanári kara.

Rozsnyó

A rozsnyói Fábry Zoltán Alapiskola értesíti a tisztelt szülőket, hogy gyermekeiket január 20-tól február 14-ig írathatják be az első osztályba az iskola titkárságán.

Muzsla

A muzslai Endrődy János Alapiskola tisztelettel értesíti a kedves szülőket, hogy a beíratás az első évfolyamba január 29-én és január 30-án 8 órától lesz az alapiskola épületében. Az iskola igazgatósága és pedagógusai január hónapban nyílt napokat tartanak, melyekre szeretettel várják az érdeklődő szülőket és a jövendőbeli kisdiákokat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?