Az Imagine Dragons egy tucat díjra esélyes

ELŐZETESMájus 18-án adják át a tekintélyes amerikai Billboard magazin zenei díjait Las Vegasban. A Billboard Music Awards jelöltjei már ismertek, harminckilenc kategóriában hirdetnek győztest.

ELŐZETES

Május 18-án adják át a tekintélyes amerikai Billboard magazin zenei díjait Las Vegasban. A Billboard Music Awards jelöltjei már ismertek, harminckilenc kategóriában hirdetnek győztest. A díjakat a magazinban hetente közzétett listákon elért eredmények alapján ítélik oda.

A legtöbb díjat egy helyi rockzenekar viheti el. Az idei Sziget Fesztiválon is fellépő Las Vegas-i Imagine Dragons vezeti a jelöltlistát tizenhárom nominációval. A legjobb rockdal kategóriában két szerzeményét is jelölték, a Demons és a Radioactive címűt. A jelöltlista második helyét a tavaly ősszel berobbant új-zélandi énekesnő, Lorde és Justin Timberlake szerezte meg tizenegy-tizenegy jelöléssel.

Az év előadója kategóriában Miley Cyrus, Katy Perry, Bruno Mars, Justin Timberlake és az Imagine Dragons, az újoncok között Ariana Grande, Lorde, Passenger, a Bastille és a Capital Cities, az énekeseknél Luke Bryan, Drake, Eminem, Bruno Mars és Justin Timberlake, az énekesnőknél Beyoncé, Miley Cyrus, Lorde, Katy Perry és Rihanna szerepel. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?