A parfümök titkairól

A Tábortűz áprilisi számában a Föld Napja alkalmából érdekes tudnivalók olvashatók bolygónkról. A negyedik-ötödik oldalon ezúttal is a gyerekek írásai, beszámolói, hírei kaptak helyet.

A Tábortűz áprilisi számában a Föld Napja alkalmából érdekes tudnivalók olvashatók bolygónkról. A negyedik-ötödik oldalon ezúttal is a gyerekek írásai, beszámolói, hírei kaptak helyet. Az iskolai riport a Rimaszombati Nyolcosztályos Református Egyházi Gimnáziumot mutatja be, a Világcsavargó rovatban pedig Prágáról olvashatunk. A Látogatóban rovatban Könözsi István szlovákiai magyar fotóművész vall pályájáról és a Párkányt Esztergommal összekötő Mária Valéria hídról készült fotósorozatának születéséről. A hónap témája ezúttal a húsvét kapcsán a kölnik, parfümök készítésének titkait tárja fel. A Tini-tükör anyagai a kamaszok számára adnak útmutatást. A sportoldalon a Dióspatonyi Alapiskola sportsikereiről készült riport és a szerkesztőség hagyományos sakkversenyének előkészületeiről szóló beszámoló kapott helyet. A poszteren a nemrég szerencsétlenül járt Columbia űrhajó parancsnoki kabinjának képe látható. A tehetséges rajzolók munkáit és a kis tollforgatók verseit mutatja be a Rügyfakadás rovat. Az Állati rovat a zebrák életéről közöl tanulságos olvasnivalót. A 24-25. oldalon színes írás foglalkozik azzal, hogyan ünneplik a húsvétot a világ más tájain, kellemes kikapcsolódást nyújt Hermann Ottó A bükkerdő című elbeszélése és sok tanulsággal szolgál a Balassi Bálint életét, költészetét bemutató cikk. A népszerű Anyanyelvi vetélkedő második fordulójának értékelése és a harmadik forduló feladatai, viccek, humor, recept, húsvéti tojásfestési tudnivalók, rejtvények, divat, kozmetikai tanácsok és a közkedvelt énekesnő, Pink bemutatása zárja a lapot. (b)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?