Egészség

Hogy minél előbb megérkezzen a gyermekáldás...

A kor előrehaladtával csökken az esélye annak, hogy a fiatal és termékeny párnak egy hónapos védekezés nélküli nemi kapcsolat útján gyermeke szülessen. A terhesség ma már magasabb korra tolódik, ami bizonyos kockázatokkal jár. Néha azonban elég egy kis segítség a természetnek, és a várva várt gyermekáldás megérkezik.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. december 29. 15:30

baba
- Képarchívum

A Nyitra környéki párok előtt, akiknek nem sikerül spontán módon gyermeket nemzeniük, új remény csillant fel. A Gyncare társaság a városban új asszisztált reprodukciós központot nyitott. A kassai után a nyitrai Gyncare a második ilyen központ Szlovákiában. A szolgáltatások teljességét, a terméketlenség orvoslását illetően a tapasztalt és magasan képzett szakembergárda innovatív módszerei a legmagasabb szintű minőséget nyújtják.

Jó alap

A Gyncare csaknem húszéves kassai tapasztalatai jó alapot teremtettek a nyitrai központ megnyitásához. A képzett szakemberek tapasztalata a garancia arra, hogy a gyermektelenség kezelésében minél jobb eredményeket érjenek el. A Gyncare-ben eddig több mint 6 ezer beültetést hajtottak végre, aminek köszönhetően több mint 2 200 gyerek született.

Testre szabott megoldások

Az új központban tapasztalt szakemberek gondoskodnak a párokról. Rajtuk kívül külső szakemberekkel is konzultálhatnak. „Minden párral külön foglalkozunk. Közösen keressük a legjobb utat. Ma már egyre több párnak tudunk segíteni abban, hogy gyermekük szülessen. Fontos, hogy ne halogassák a megoldást, és még addig keressék fel a központot, amíg van esély“ – mondta dr. Miroslav Herman, a nyitrai központ szakmai védnöke, a reprodukciós gyógyászat egyik megalapítója Szlovákiában.

„Nagyon érzékeny és intim területen nyújtunk ellátást, ahol csak a legmodernebb műszerek, a leghozzáférhetőbb gyógymódok és a személyes hozzáállás ideális összhangja garantálhatja a sikert“

– magyarázta Iveta Konýčková mérnök, a nyitrai Gyncare embriológusa.

Egyedülálló program

Az új központ a férfi és a női meddőség diagnosztikájára szakosodott, ami azt jelenti, hogy a sejtek egy részét vizsgálja. „A reprodukciós orvoslás és a technológiák fejlődése azoknak a pároknak is tud segíteni, akiknek a múltban nem volt esélyük gyermekáldásra“ – mondta Peter Kalenčík mérnök, ügyvezető. A központ legmodernebb technológiái 100 százalékos biztonságot nyújtanak ahhoz, hogy a petesejtek, a spermiumok és az embriók a legjobb körülmények között legyenek. Azoknak a pároknak, akiknek különböző okok miatt nem lehet saját gyerekük, a Gyncare a legmegfelelőbb donorok egyedülálló adatbázisát bocsátja rendelkezésükre. Ezenkívül tartalékként vagy egészségi okokból, esetleg megelőzésként vagy a jövőre nézve „biztosítékként“ saját csírasejtek fagyasztásának és raktározásának lehetőségét kínálja az ügyfeleknek.

Helyes és gyors diagnosztika

A Gyncare egy épületben van a Medirex Group modern laboratóriumaival, ami jelentősen meggyorsítja a minták feldolgozását és a laboratóriumi eredmények kézbesítését. A laboratóriumokban – a Gyncare szükségleteinek megfelelően – a legmodernebb kivizsgálásokat végzik. A páciensek rövid időn belül egy helyen komplex kivizsgálásban részesülnek, ami lehetővé teszi a hatékony kezelés mielőbbi megkezdését és azt, hogy a gyermektelen pároknak mielőbb gyermekük szülessen. A probléma okának feltárása rendszerint az első lépés a megoldás felé, ezért a Gyncare asszisztált reprodukciós központban épp a komplex diagnosztikára fordítják a legnagyobb figyelmet.

 

(ki)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Felmérés: Parlamenten kívül az MKP

Nyilvánosságra került a titkos felmérés

Mojmír Mamojka

Mamojka egyelőre marad

Robert Fico

Fico nem kíván egyebet, csak 2,99 százalékot a Hídnak

Jana Cigániková

VIDEÓ: Elszabadultak az indulatok – már a középső ujjukat mutogatják egymásnak a képviselők a parlamentben

Kucsera Miklós

Vágsellyei győzelem az érsekújvári régióderbin

hh

Férfimese a nagybetűs nőről

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Új Szó logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.