Utazz

Ősztől sokkal olcsóbban repülhetünk

Szinte alig van olyan célállomás a szeptemberi repülőjegyeket figyelő ármustránkban, ahol ne lenne – sok esetben –, jelentős árcsökkenés. Ennek oka, hogy véget ér a főszezon, és újra több akciós árral találkozhatunk a következő hónapokban.
Szabó Laci

2019. augusztus 1. 09:18

- Fotó: pixabay

Az európai desztinációk között tíz olyan van, ahova 65 euró alatti áron tudunk retúrjegyet foglalni, ezek közül három célállomásra – Berlin, Brüsszel, Róma – még az 30 eurót sem éri el egy jegy ára. Nagyon kedvező áron foglalhatunk repülőjegyet Barcelonába (58 €), az amszterdami jegyek is lényegesen olcsóbbak (65 €) szeptemberre, mint korábban, de érdemes megfontolni egy londoni (36 €), párizsi (37 €) vagy madridi (47 €) utazást is. Bár 112 euró egy retúrjegy, a portugál főváros is rendkívül jó ár/érték arányban érhető el.

Ha a távolabbi célállomásokat nézzük, akkor számos vonzó ajánlatot találunk. Első körben érdemes kiemelni Dubajt, ahova most 311 € egy retúrjegy. De kiemelkedően jó ár/érték arányú jeggyel repülhetünk Bangkokba (416 €), Havannába (428 €), a thaiföldi Phuketre (457 €) és Pekingbe (466 €) is. Az USA-ba is most New York a legolcsóbb célállomás (369 €), ami a repülőjegyet illeti, igaz, a nagy alma városában már a szállás rendkívül drága. A legdrágább jeggyel most a Hawaii-szigetekre repülhetünk (1028 €), a nagyobb konkurenciaharcnak köszönhetően az ausztrál városok pedig már tartósan ezer euró alatti áron foglalhatók.

*

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?