Utazz

Közvetlen busz Pozsonyból a budapesti repülőtérre

Szabó Laci

2018. február 13. 01:03

Közvetlen buszjárat indul Pozsonyból a budapesti repülőtérre – tájékoztatta lapunkat a RegioJet. A busz- és vasúttársaság egyelőre napi egy alkalommal indít buszt a magyar főváros légikikötőjébe.

Közvetlen buszjárat indult Pozsonyból a budapesti repülőtérre – tájékoztatta lapunkat a RegioJet. A  busz- és vasúttársaság egyelőre napi egy alkalommal indít buszt a magyar főváros légikikötőjébe.

A RegioJet tájékoztatása szerint a buszok reggel 3:15-kor indulnak a szlovák fővárosból, majd 6:45-kor érkeznek a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre, vissza pedig 10:15-kor indul a járat, amely 14:15-kor érkezik a szlovák főváros autóbuszpályaudvarára. Ezzel a járattal a 9 óra után induló gépeket lehet elérni.

A cég tájékoztatása szerint ezzel az újdonsággal még kényelmesebbé szeretnék tenni az eljutást a budapesti repülőtérre, ahonnan a hagyományos és a fapados légitársaságok számos járatot üzemeltetnek a népszerű célállomásokra. Ha a járat sikeres lesz, a RegioJet újabb járatokkal bővíti a menetrendet.

A járatokra a busztársaság weboldalán lehet jegyet foglalni, 13,50 eurós áron.

A RegioJet egyébként napi 5 járatpárt üzemeltet a szlovák és a magyar főváros között.

 

Önnek ajánljuk