Yorke-nak mennie kell

Manchester. Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője nem tart igényt Dwight Yorke-ra. – Egyértelmű, hogy máshol kell folytatnia pályafutását. Sokat segített az együttesnek, s biztos vagyok abban, hogy új csapatában is nagyszerű játékot nyújt majd - mondta a skót szakember.

Manchester. Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője nem tart igényt Dwight Yorke-ra. – Egyértelmű, hogy máshol kell folytatnia pályafutását. Sokat segített az együttesnek, s biztos vagyok abban, hogy új csapatában is nagyszerű játékot nyújt majd - mondta a skót szakember. Yorke 16 találkozón (utoljára december 8-án) jutott szóhoz a 2001-2002-es szezonban, 1 gólt szerzett. A trinidadi futballista valószínűleg a Blackburn Roversnél, Andy Cole csapatánál folytatja. A két csatár az 1998-99-es szezonban 53 góllal járult hozzá a Manchester United triplázáshoz (BL, angol bajnokság, F.A. Kupa), de utána nem igazán remekeltek. Sir Alex Ferguson vezetőedző egyre kevesebb lehetőséget biztosított számukra, s a holland Ruud van Nistelrooy nyári szerződ-tetése, s eredményes játéka megpecsételte sorsukat az Old Traffordon. (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?