Visszavág a GYSEV?

Rózsahegy/Budapest. Egyik sincs igazi formában a mai GYSEV– Ružomberok női kosárlabda Euroliga-párharc együttesei közül. A soproniak elszenvedték újabb vereségüket a magyar bajnokságban, Szegeden is kikaptak. A liptóiak ugyan nyertek az I. ligában, de játékuk sok kivetnivalót hagy maga után.

Rózsahegy/Budapest. Egyik sincs igazi formában a mai GYSEV– Ružomberok női kosárlabda Euroliga-párharc együttesei közül. A soproniak elszenvedték újabb vereségüket a magyar bajnokságban, Szegeden is kikaptak. A liptóiak ugyan nyertek az I. ligában, de játékuk sok kivetnivalót hagy maga után. Ráadásul a klub anyagi helyzete is csak lassan rendeződik, látványos előrelépés nélkül. A roppant kiegyensúlyozott B-csoport visszavágó-sorozatának kezdetén a listavezető a negyedik helyezett otthonába látogat. Ám a két csapat között mindössze egyetlen pont különbség van a táblázaton, így hatalmas tétje lesz az összecsapásnak. Natália Hejková edzőnő szerint csapatának oroszlánbarlangban kell bizonyítania. „Mi mindig győzni megyünk a pályára. Azonban nem felejthetjük el, hogy a GYSEV otthonában ritkaság a vendéggyőzelem. Feltételezem, hogy erőltetett centerjátékot látunk majd, ami a soproni csapatban Lichnerovára és Zakaluzsnajára hárul. Mindkét oldalon ponterős kosarasok játszanak, ezért a védekezés minősége dönt majd” – vélekedett a rózsahegyi edzőnő, akinek csapata az 1. fordulóban meglepetésre 75:65-re nyert a soproniak ellen. A 18 órakor kezdődő mérkőzés érdekessége, hogy mindkét csapatban lesz olyan játékos, aki tavaly még az ellenfél mezében dobálta a kosarakat. Kováčová Sopronból a Liptóba, a jugoszláv Bogojevics pedig éppen ellenkező irányban váltott klubot. A másik euroligás magyar csapat, a Pécs csütörtökön a Gambrinus Brnót fogadja. Első meccsüket is a Rátgéber-együttes nyerte 67:61-re.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?