Vinícius és Adorján is utazik

Budapest |

<p>A frissen honosított Vinícius Paulo bekerült a portugáliai vb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott 23 fős, szűkített keretébe. Bernd Storck szövetségi kapitány a Videoton brazil születésű védője mellett további három újoncot, Eppel Mártont (Honvéd), Holman Dávidot (Debrecen) és az olasz II. ligás Novarában játszó Adorján Krisztiánt viszi ki a jövő szombati, lisszaboni találkozóra. Utóbbi a betegség miatt hiányzó Németh Krisztián helyére került.</p>

„Az új kerettagok kitűnő benyomást tettek rám, így velünk utaznak Portugáliába. Viszont azoknak is köszönöm az egész heti kemény munkát, akik ezúttal végül nem kerültek be a Portugáliába utazó keretbe. Úgy vélem, a tapasztaltabb és a fiatal játékosok kitűnő egyveleget alkotnak a csapatban. Tegnap csatlakozott a többiekhez az Olaszországban légióskodó Sallai Roland (Palermo) és a Dániában szereplő Kalmár Zsolt (Bröndby)” – nyilatkozta Bernd Storck az mlsz.hu-nak.

A magyarok négy forduló után hét ponttal a harmadik helyen állnak a százszázalékos svájciak és a kilenc ponttal második portugálok mögött. Ha Storck csapata győz az Európa-bajnok otthonában, akkor előrelép a pótselejtezőt érő második helyre, vereség esetén viszont már ötpontos hátrányba kerül. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?