Világcsúcs nélkül

Salt Lake City. A 27 éves Casey Fitzrandolph nyerte a férfi gyorskorcsolyázók 500 méteres számát, a magyar Baló Zsolt a 31. helyen végzett. Az amerikai, aki az első futamban olimpiai csúccsal lett első, a másodikban csak a hatodik helyen végzett, de ez is elegendő volt neki ahhoz, hogy aranyérmes legyen.

Salt Lake City. A 27 éves Casey Fitzrandolph nyerte a férfi gyorskorcsolyázók 500 méteres számát, a magyar Baló Zsolt a 31. helyen végzett. Az amerikai, aki az első futamban olimpiai csúccsal lett első, a másodikban csak a hatodik helyen végzett, de ez is elegendő volt neki ahhoz, hogy aranyérmes legyen. Naganóban egy hatodik és egy hetedik helyet szerzett. Példaképe a legendás hírű Eric Heiden, aki az 1980-as olimpián mind az öt távon győzött. Érdekességnek számít, hogy a bronzérmes Carpenter alig négy éve hódol a sportágnak. Egyébként kedden nem született világcsúcs, korábban, minden számban többször is megjavították a legjobb eredményt.

Baló Zsolt nem tudta megismételni az egy nappal korábbi kiváló teljesítményét (36,24 mp, magyar csúcs), de így is elégedett: „Sajnos, kedden nem ment ilyen jól a versenyzés. Én egyszer, olasz párom pedig kétszer ugrott ki. Ezután már nem akartam kockáztatni, nehogy kizárjanak, ezért kicsit rosszul sikerült a rajt, ami ilyen rövid távon több hely visszaesést jelent. Egyébként jó formában érzem magam. Ez biztató, hiszen a két erősebb számom, az 1000 és az 1500 méter csak később következik.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?