VIDEÓ: A kölni Final Four öt legemlékezetesebb pillanata

Köln |

<p>Világszínvonalú kézilabdából sosem elég, élje át újra a Bajnokok Ligája kölni Final Fourjának legemlékezetesebb pillanatait!</p>

Az Omeyer-varázs

A PSG kapuját védő Thierry „Titi” Omeyer néha az őrületbe kergette a veszprémi játékosokat a szombati elődöntőben.

Az a bizonyos elrontott bejátszás

Ez a mozdulat még sokáig fájni fog a veszprémi drukkereknek. A PSG elleni elődöntőben a magyar csapat az egyenlítésért támadott, de Nilsson nem tudta összeszedni Pálmarsson bejátszását…

Bombagól és extázis

Luka Cindric utolsó pillanatban lőtt bombagóljával a Vardar legyőzte a Barcelonát, és első Final Four-részvétele alkalmával rögtön döntőbe jutott.

Kapuspárbaj a döntőben

Sterbik Árpád az egyik oldalon, Thierry Omeyer a másikon. A Vardar–PSG fináléban a két világklasszis kapus mintha egymásra licitált volna, ki tud nagyobb ziccert védeni.

Cupic a mennybe lövi a Vardart

Hihetetlen végjátékot hozott a Vardar–PSG döntő. A párizsiak hét másodperccel a meccs vége előtt egyenlítettek, de jött az utolsó Vardar-támadás, és a végén Ivan Cupic, ezzel BL-győztes lett a Vardar!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?