VÉLEMÉNYEK AZ ÚJABB HOKIKUDARCRÓL

JÁN FILC, a szlovák együttes edzője: „Számítottunk arra, hogy az osztrákok elleni találkozón nagyon foghíjas összeállításban lépünk majd jégre. Be akartuk bizonyítani, hogy ilyen kevés korongozóval is jól fogunk játszani. Azt hiszem, ez sikerült.

JÁN FILC, a szlovák együttes edzője: „Számítottunk arra, hogy az osztrákok elleni találkozón nagyon foghíjas összeállításban lépünk majd jégre. Be akartuk bizonyítani, hogy ilyen kevés korongozóval is jól fogunk játszani. Azt hiszem, ez sikerült. Sajnos, a torna során ellenfeleink lényegesen könnyebben találtak a hálóba, mint mi. A mai teljesítményünket a hibáktól eltekintve nem tartom rossznak...”

RON KENNEDY, az osztrák együttes trénere: „Örülök, hogy nagy csatában sikerült nyernünk. Tudtuk, hogy a szlovákok rendkívül csalódottak, hogy már két meccs után elúsztak a reményeik. Dicséret illeti védenceimet, elsősorban kapusunk, Divis jeleskedett.”

RÓBERT PETROVICKÝ: „Saját hülyeségünk miatt vesztettünk, ugyanis több fölösleges hibát is elkövettünk. Nincs más választásunk, minthogy a helyosztón nyerjünk.”

JÁN PARDAVÝ: „Nem játszottunk rosszul, nagy akarással küzdöttünk. Szerintem csak a németek ellen betliztünk, a másik két találkozón nyújtott produkciónkkal elégedett vagyok. Elnézést kell kérnünk szurkolóinktól, akik lényegesen többet vártak tőlünk.”

JAROSLAV OBŠUT: „Ez szörnyű, rendkívül csalódottak vagyunk. Annak ellenére, hogy minimális létszámmal játszottunk az osztrákok ellen, nyerni akartunk. Ellenfelünk nem volt jobb nálunk, csak szerencsésebb.”

JOZEF ŠUPLER, a szlovák válogatott egykori szakvezetője: „Azt hiszem, hibás döntés volt az olimpiai csapat kijelölése. A játékosok teljesítményén meglátszott, hogy egyáltalán nincsenek összeszokva. Az osztrákok ellen mindössze 14 játékossal léptünk pályára, erre emberemlékezet óta nem volt példa. Ismét megmutatkozott, hogy csak azok a csapatok lehetnek sikeresek, akik szisztematikusan készültek a tornára. Az sem volt szerencsés, hogy az NHL-ben szereplő korongozóknak öt nap alatt négy meccset kellett játszaniuk, s emellett még utaztak is. Azt hiszem, a játékosok lebecsülték a riválisokat, s erre alaposan ráfizettek.”

MILOŠ ŘÍHA, a Slovan edzője: Már korábban figyelmeztettem az illetékeseket, hogy Szlovákia valamennyi csoportellenfele lényegesen komolyabban készül az ötkarikás tornára. A játékosok akartak, ám sokszor önzősködtek. Az sem tett jót, hogy odahaza mindenki az egekig magasztalta őket, sokan biztosra vették, hogy éremmel térnek majd haza. Szerintem már az is nagy dicsőség lett volna, ha kiharcolták volna a nyolc közé jutást.”

DUŠAN MILO: „Mivel csak négy hátvéddel léptünk jégre, alaposan elfáradtunk. Ennek ellenére le kellett volna győznünk az osztrákokat. Ezúttal is rengeteg helyzetet elpuskáztunk, s ennek vereség lett a vége.” (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?