Válogathat a kérők között

Ostrava. Újabb angol élvonalbeli klub jelentkezett be Marek Heinzért, a cseh válogatott és a Baník Ostrava csatáráért. Az Everton után ezúttal a Portsmouth szemelte ki magának. Harry Redknapp edző szerint Heinz kiváló játékos, és a németek ellen szinte csodát művelt a pályán.

Ostrava. Újabb angol élvonalbeli klub jelentkezett be Marek Heinzért, a cseh válogatott és a Baník Ostrava csatáráért. Az Everton után ezúttal a Portsmouth szemelte ki magának. Harry Redknapp edző szerint Heinz kiváló játékos, és a németek ellen szinte csodát művelt a pályán. „Nem kerülte el figyelmünket az sem, hogy 19 gólt lőtt hazája bajnokságában. Az egyetlen baj az, hogy leigazolása 1,7 millió fontjába (hozzávetőlegesen 80 millió cseh korona) kerülne a klubnak, és ez egyelőre meghaladja az átigazolási kereteinket” – tette hozzá Redknapp a Sky Sport tévécsatornának adott nyilatkozatában. A tavalyi szezonban Portsmouthban szerepelt két cseh futballista is, Patrik Berger mellett a kapus Srníček is a szóhoz jutott.

Jelenleg tehát úgy tűnik, Heinz nem marad Ostraván. Pavel Paska, a játékos menedzsere beszámolt arról: eddig német, angol, francia és portugál klubok vannak a kérők között. Heinz új munkaadója mintegy hárommillió eurós kiadással számolhat, ha meg akarja venni a csatárt. Az üzlettel a Baník fölöttébb jól járna, hiszen Heinz egy éve szabadon igazolható játékosként ingyen érkezett Ostravára a Hamburger SV-ből.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?