Triplázás és csontzene - bunyó a kosúti futballpályán

Kosút |

<p>Ötödik alkalommal rendezték meg a Galánta melletti községben a Polgármesterkupa labdarúgótornát. Ezúttal is a vízkeletiek nyerték az egynapos viadalt, s mivel zsinórban háromszor diadalmaskodtak, elhódították a vándorserleget.</p>

Az idei finálé idő előtt ért véget, mert 30 perccel a befejezés előtt, a címvédő 3:0-s vezetésénél a tallósiak levonultak a pályáról. „Mi focizni jöttünk Kosútra, a vízkeletiek pedig balhézni. Mi értelme volt háromgólos vezetésnél durváskodni? A nézőtéren és a pályán is elszabadultak az indulatok (a fedett lelátón egy-két pofon is elcsattant - a szerk. megj.). Féltettem a játékosaimat, nem akartam, hogy valaki lesérüljön. Sajnálom a nézőket, hogy botránnyal ért véget a torna“ - nyilatkozta lapunknak Szüllő Lajos, a tallósiak edzője.

TORNAKRÓNIKA: TomášikovoKošúty 4:3 (3:2), g.: Szarka 2, Rémay, J. Paľo, ill. Sabatovič 2, Bíllik; Čierny Brod-Čierna Voda 5:0 (4:0), g.: Mikus 2, Mészáros D., Mészáros N., Farkas; a 3. helyért: Čierna VodaKošúty 4:3 (2:2), g.: Králik 2, Horváth, Barčák, ill. Bíllik 2, Stranovský; döntő: Čierny Brod-Tomášikovo 3:0 (3:0) -30 perccel a befejezés előtt félbeszakadt, g.: Mikus, Lukovics, Halák.

VÉGEREDMÉNY: 1. Čierny Brod, 2. Tomášikovo, 3. Č. Voda, 4. Košúty.
A torna legjobb kapusa a vízkeleti Petrusek, legjobb játékosa a tallósi Mada, legeredményesebb futballistája pedig a 3 gólos Bíllik (Košúty) és Mikus (Čierny Brod) lett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?