Tripláz a címvédő?

Dunaszerdahely. Ma a Csallóköz szívében a fiúk kosárlabdatornájával folytatódik a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnoksága. Az utóbbi években ebben a labdajátékban rendre a legtöbb iskola képviselteti magát, s a torna színvonala is javult, mivel egyre felkészültebb csapatok érkeznek.

Dunaszerdahely. Ma a Csallóköz szívében a fiúk kosárlabdatornájával folytatódik a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnoksága. Az utóbbi években ebben a labdajátékban rendre a legtöbb iskola képviselteti magát, s a torna színvonala is javult, mivel egyre felkészültebb csapatok érkeznek. Dunaszerdahelyen nyolc gimnázium indul: Érsekújvár, Galánta, Komárom, Ipolyság, Párkány, Pozsony, Somorja és Dunaszerdahely. A vendéglátó magyar gimnáziumban 8.45-kor kezdődik a torna, amely sok izgalmat és a díjak sokaságát ígéri. A házigazda Kálmán Miklós testnevelő tanár lapunk érdeklődésére elmondta, hogy a kétszeres győztes csapata idén is nyerni akar. „Kárpótlás lehet ez a fiúknak a járási bajnokságban átélt csalódások után. Biztosan mindent megtesznek az elsőségért. Hála a támogatóknak sok-sok díj és serleg vár a résztvevőkre. A legeredményesebbeken kívül még a legtöbb lepattanószerzőt s az egyes posztok legjobbjait is jutalmazzuk. NBA-beütésekkel, show-hangulatban zajlanak majd a mérkőzések, ami új színt vihet a torna megszokott világába.” (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?