Trencséni hokidiadal

Zólyom. A jégkorong ST Extraliga playoff-döntő 6. meccsén a trencséni Dukla 3:0-ra legyőzte a zólyomi együttest, s ezzel 4:2-es összesítéssel megnyerte a bajnokságot.
ZVOLEN–TRENČĺN 0:3 (0:0, 0:1, 0:2), gólütők: Homér (32.), Kováčik (59.), Kmeč (60.). Játékvezető: Čaprnka, 7050 néző (telt ház).

Marcel Hanzal, a trencséniek csapatkapitánya boldogan emeli magasba a bajnoki trófeátTASR-felvételZólyom. A jégkorong ST Extraliga playoff-döntő 6. meccsén a trencséni Dukla 3:0-ra legyőzte a zólyomi együttest, s ezzel 4:2-es összesítéssel megnyerte a bajnokságot.

ZVOLEN–TRENČĺN 0:3 (0:0, 0:1, 0:2), gólütők: Homér (32.), Kováčik (59.), Kmeč (60.). Játékvezető: Čaprnka, 7050 néző (telt ház). ZVOLEN: Križan–Klepáč, Babka, Škuta, Harabín, Krátky, Štork, Velebný, Priechodský–Bartek, Šechný, Cibuľa–Čierny, Rajčák, Majeský–Škvaridlo, Klouda, Paciga–Gašpar, Polášek, Hlávka. TRENČĺN: Hála–Janík, Homer, Bombic, Heš, Meszároš, Starosta, Šmidriak, Hriňa–Kmeč, Rehák, Kováčik–Hanzal, Kukumberg, Zlocha–Fabuš, Lezo, Opatovský–Melichárek, Kóňa, Král. Végig hatalmas csata zajlott a jégen, az első harmadban kevés lehetőség adódott. A második játékrész közepén Homér távoli bombája Križan hálójában kötött ki. A végeredmény csalóka, mert két perccel a befejezés előtt Jaško, a zólyomiak edzője lehívta a hálóőrt, s a vendégek két gólja az üres kapu esett.

EDZŐI VÉLEMÉNYEK – JÁN JAŠKO (Zvolen): „Nem sikerült gólt ütnünk, ezért megérdemeltnek tartom a Dukla győzelmét.”

DUŠAN GREGOR (Trenčín): „Nagyon boldog vagyok. Védenceim remekül játszottak, rászolgáltak az aranyéremre”.

A trencséniek hét év után nyerték meg a bajnokságot. A városban 2500 szurkoló hajnalig ünnepelte kedvenceik sikerét.

Az örökmérleg

1954. június 27.: Magyarország–Brazília 4:2 (2:1) – vb, negyeddöntő, Bern, magyar gólszerzők: Kocsis 2, Lantos, Hidegkuti.

1966. július 15.: Magyarország–Brazília 3:1 (1:1) – vb, 1. forduló, Liverpool g.: Bene, Farkas, Mészöly (11-esből).

1971. július 22.: Brazília–Magyarország 0:0 – barátságos mérkőzés, Rio de Janeiro.

1986. március 16.: Magyarország–Brazília 3:0 (1:0) – barátságos mérkőzés, Budapest g.: Détári, Kovács K., Esterházy.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?