Tizenkettedszer is elsők

<p>Somorja. Folytatódott a vendéglátók remek sorozata: csapatversenyben tizenkettedik alkalommal is a somorjai Gladiátor birkózóklub alakulata végzett az élen a kötöttfogásban rendezett Polgármester kupán, amely harmadízben volt Fodor László Emlékverseny.</p>

ÁGH ISTVÁN

Az előző évekkel ellentétben ezúttal nem a felújítás alatt lévő városi sportcsarnokban, hanem a helyi Bél Mátyás Alapiskola tornatermében zajlottak a szőnyegcsaták. A viadalt megnyitó beszédében Bárdos Gábor, a csallóközi város polgármestere kiemelte, rendkívül fontosnak tartja, hogy a helyszűke sem szakította meg a hagyományt. „A meglehetősen mostoha körülmények között is magas színvonalú szőnyegcsaták tarkították a tornát, melyen több országos válogatott, korosztályos bajnok is csatasorba állt. A mieink tíz elsőséget szereztek, ennek köszönhetően utcahosszal nyertük a csapatversenyt” – hangzott Horváth István, a házigazdák főedzőjének erőpróba utáni gyorsmérlege. A szakvezető elmondása szerint egyre jobb eredményeket érnek el a jövő reménységei. „Versenyről versenyre javulnak a kezdők, köztük Čukan, Bartalos, Szeiler Mátyás. Ugyancsak elismerést érdemelnek a fiatalabb és idősebb diákjaink, vagyis Marchevka, Holocsi és Liptai. Sajnálom, hogy ezúttal nem volt Ahmeti– Drmola párharc. Simon hozta formáját, Čech Dávidnak, sajnos, nem volt ellenfele. Néhányuk számára tornánk a felnőttek hét végén Privigyén sorra kerülő országos bajnokságára való főpróbát is jelentette” – nyilatkozta lapunknak védenceik helytállását értékelve Horváth István.

„A Kürthy fivérek szokásukhoz híven egymást váltják a dobogó legfelső fokán, ezúttal Adrián szerzett elsőséget” – ecsetelte az újabb fordulatot Gőgh Mihály, a gútai birkózóklub elnöke.

„Csóka Krisztián ugyan mintegy húsz kilóval nyomott kevesebbet somorjai ellenfelénél, mégis győzteseként került ki a Fitossal vívott csatából” – fogalmazott Kúr Károly, a komáromi Spartacus birkózóklub elnöke.

„A Megály testvérek, Zoltán és Arnold teljesítették az elvárásokat, korosztályukban domináltak” – tájékoztatott éremhalmozóik újabb sikeréről Marczinkó János, a marcelházai birkózóklub első embere.

Madari és naszvadi győztese is volt a viadalnak.

Dél-szlovákiai dobogósok a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?