Tizenéves gólzsák Gombán

Dunaszerdahely/Gomba |

<p>Csúfos vereséget szenvedett odahaza a dunaszerdahelyi Royal. Az éllovas gombaiak 11:0 arányban darálták le őket a dunaszerdahelyi területi bajnokság III. osztályában. „Az ellenfél szinte nem is volt a pályán, így nem volt nehéz dolgunk.</p>

A mérkőzés elején is húsz percig várattak minket, csapatuk zömében harminc év körüli játékosokból áll, fiataljaink egyértelműen jobb kondícióban vannak” – mesélte a nagyarányú győzelem okait Johancsik István gombai klubelnök.

A tizenhét esztendős Lengyel László hat góllal vette ki a részét a sikerből, őt nem tudtuk megszólítani, a csapat első embere viszont bemutatta az ifjút: „Laci a nagymagyari ifiktől jött vissza hozzánk, ahol kölcsönben szerepelt. Rendkívül tehetséges, minden meccsen betalál, naponta a labdát rúgja, még betegen is a focit részesíti előnyben” – értékelte a fiút Johancsik.

A hazai csapat természetesen már nem nyilatkozott ennyire derűsen, viszont nagy problémát nem csinálnak a vereségből: „Hét focistánk nem tudta vállalni a játékot különböző okok miatt, épp hogy tizenketten pályára tudtunk lépni. Már a negyedik percben sérülést szenvedett egy csatárunk, így cserekapusunk állt be a helyére. A legjobb csapattól kaptunk ki, a következő meccsre már összekapjuk magunkat” – magyarázta a vereség okait Máhr Tamás, a Royal elnöke. (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?