TENGERENTÚLI HOKIBAJNOKSÁG

A Colorado Avalanche, a mezőny egyik legdrágább és legerősebb csapata, a tavalyi Stanley Kupa-győztes képtelen győzni otthonában, a Pepsi Centerben.

A Colorado Avalanche, a mezőny egyik legdrágább és legerősebb csapata, a tavalyi Stanley Kupa-győztes képtelen győzni otthonában, a Pepsi Centerben. Eddig 5 vereség és 3 döntetlen a mérleg Denverben, legutóbb a liga egyik leggyengébb csapata, a Nashville vitte el a pontokat a sérüléséből visszatért Patrick Roy-t is felvonultató gárda otthonából. A Nashville Predators hét meccsből álló túrája legutolsó állomására holtfáradtan érkezett a Pepsi Centerbe, s ideális áldozatnak látszott az első hazai győzelmére készülő Avalanche számára. Erre mi történt? Tomáš Vokuon megfogott 33 lövést a vendégek kapujában, s a mezőny talán leggyengébb alakulata két ponttal távozott a Sziklás-hegység fővárosából. Pedig nem volt szerencséjük a Ragadozóknak: két játékosuk, Kimmo Timmonen és Dominic Pittis is megsérült menet közben. A győztes gólt négy perccel a lefújás előtt a szlovák Vladimír Országh szerezte. Ez az Avalanche legroszszabb hazai idénykezdete a klub fennállásának 24 éve alatt.

Az Anaheim idén stabil csapat benyomását kelti, a Minnesota elleni váratlan hazai győzelemmel először érte el az 50 százalékot a dél-kaliforniai alakulat. Az egyetlen Óriáskacsa-gólt a 19 éves cseljabinszki újonc, az orosz Sztanyiszlav Csisztov szerezte, még az első harmadban. A Mighty Ducks harmadik meccsét nyerte sorozatban.

EREDMÉNYEK: Colorado–Nashville 3:4 (0:1, 2:2, 1:1), Keane, Sakic, Tanguay, illetve. Legwand, Országh, Smith, York; New York Islanders–Dallas 3:2 (1:1, 1:0, 1:1), Bates, Blake, Manlow, ill. Lehtinen 2; Anaheim–Minnesota 1:0 (1:0, 0:0, 0:0), Csisztov. (O–O)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?