Tavasszal szárnyalnak az egyházkarcsaiak

Egyházkarcsa. Zsinórban nyolc bajnoki párharcot nyertek, s öt pont előnnyel várják a visszavágó-sorozat másik felét az egyházkarcsaiak.Az őszi idényzárón Izsapon csúfos vereséget (2:6) szenvedtek, kudarcuk után a balonyiak teleltek az élen a labdarúgó AG Sport Ligában.

Egyházkarcsa. Zsinórban nyolc bajnoki párharcot nyertek, s öt pont előnnyel várják a visszavágó-sorozat másik felét az egyházkarcsaiak.

Az őszi idényzárón Izsapon csúfos vereséget (2:6) szenvedtek, kudarcuk után a balonyiak teleltek az élen a labdarúgó AG Sport Ligában. Tavasszal azonban rakétarajtot vettek Fekete Szilárd edző védencei. Már a karcsaiak összecsapásán, a szomszédos királyfiakarcsaiak erődítményében, a Gödör Arénában elért 4:1-es diadalukkal jelezték, hogy jól felkészültek az igényesnek ígérkező tavaszi idényre. Zsinórban nyolc bajnoki párharcot nyertek, s öt pont előnnyel várják a visszavágó sorozat másik felét.

„Szerintem hasznos volt az izsapi fiaskó. A fiúk tudatosították, hogy csak maximális erőbedobással lehetnek sikeresek. A télen két ukrán futballistával és Habán Tamással erősítettünk, ezáltal javult a csapaton belüli versenyhelyzet. Az edzéseket rendszeresen tizenhat-tizenheten látogatják. Sokat nyomott a latban a sikeres szezonkezdés. Húzóembereink, például a gólerős Piros Attila (jelenleg 19 találatnál tart – a szerző megj.), vagy Hamar Péter teljesítik az elvárásokat. A községi hivatalnak, további támogatóinknak, a vezetőknek köszönhetően minden adott ahhoz, hogy futballistáink csak a játékra, a sikeres szereplésre összpontosítsanak” – ecsetelte a tavaszi szárnyalás legfontosabb összetevőit Csörgő Gyula, az éllovas egyházkarcsaiak klubelnöke.

A listavezető legutóbb vasárnap a sereghajtó diósförgepatonyiak otthonában zsákmányolt három pontot (3:2). „Az első félidőben széllel szemben játszottunk, s kétgólos előnnyel fordultunk. A szünetben figyelmeztettem védenceimet, hogy résen kell lennünk, a hazaiak még megnehezíthetik a dolgunkat. Így is lett. A második játékrész elején a vendéglátók szépítettek. Szerencsére ismét betaláltunk, s a diósförgepatonyiak a hajrában ugyan ismét lefaragtak hátrányukból, de a három pontnak a meccs végén mi örültünk. Tudatosítanunk kell, hogy az ellenfelek mindent beleadnak az éllovas elleni meccsen, már a sikerszériánk miatt is egyre értékesebb az egyházkarcsaiak skalpja. Előnyünk öt pont. Alighanem a második helyezett balonyiak lehetnek azok, akik veszélyeztethetik elsőségünket. Természetesen szeretnénk bajnoki címet szerezni. Az viszont egyértelmű, hogy még sok minden megtörténhet a hajrában. De a sikeresnek mondható téli felkészülésnek, játékosaink tudásának, önbizalmának köszönhetően elég erősek vagyunk ahhoz, hogy kitűzött célunkat teljesítsük – értékelte a kollektíva tavaszi helytállását, vélekedett a folytatás esélyeiről Fekete Szilárd, az egyházkarcsaik sikerkovácsa.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?