Taroltak a kassai fiúk

Pozsony. A hét végén került megrendezésre az ötfordulós kickbox Szlovák-kupa 3. felvonása, amelynek tétje nemcsak a szlovák bajnokságon való részvétel, hanem az Eb-indulás kiharcolása is volt. Mivel az ob csak a kontinensviadal után lesz, az Európa-bajnokságra a mostani eredmények alapján kerülnek ki a versenyzők.

Pozsony. A hét végén került megrendezésre az ötfordulós kickbox Szlovák-kupa 3. felvonása, amelynek tétje nemcsak a szlovák bajnokságon való részvétel, hanem az Eb-indulás kiharcolása is volt. Mivel az ob csak a kontinensviadal után lesz, az Európa-bajnokságra a mostani eredmények alapján kerülnek ki a versenyzők. Ennek tudatában léptek szorítóba szombaton a Steel Trans Košice válogatott versenyzői is, s ellentmondást nem tűrően gázoltak végig a mezőnyön. Kozel Róbert világbajnok, címvédő és Seman Dávid két kategóriában is elhódították az aranyat (előbbi 81 kg full és leight kontaktban, míg utóbbi 71 kg full kontaktban és low-kickben), a Doki becenévre hallgató Tóth László pedig – enyhe meghűlése ellenére – 71 kg leight kontaktban diadalmaskodott. S hogy miként vélekedtek a versenyről? Kozel Róbert: „A leight könnyebb volt, már csak azért is, mert az ellenfelem nem állt ki a döntőre, állítólag megsérült. Érdekes, hogy az utóbbi két évben már legalább ötször történt valami, ami miatt feladta a mérkőzést.”

Seman Dávid: „Kicsit gyengén melegítettem a döntő előtt, így megkeményedtek az izmaim, ezért nem is rúgtam sokat, meg az ütések sem olyanok voltak, mint korábban.”

Tóth László: „A döntőbe jutásért vívott meccs volt a legnehezebb, de egyben a legszebb is. Olyan srácot győztem le, aki már vb-éremmel is büszkélkedhet.” (up)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?