Szomszédok rangadója

Sárosfa/Egyházgelle. Vérbeli régiórangadó vár a sárosfai és az egyházgellei futballhívekre vasárnap délelőtt (10.30) a dunaszerdahelyi területi bajnokság 11. fordulójában. „A nagyszarvaiak és az egyházgelleiek elleni összecsapások mindig is nagy presztízzsel bírtak.

Sárosfa/Egyházgelle. Vérbeli régiórangadó vár a sárosfai és az egyházgellei futballhívekre vasárnap délelőtt (10.30) a dunaszerdahelyi területi bajnokság 11. fordulójában. „A nagyszarvaiak és az egyházgelleiek elleni összecsapások mindig is nagy presztízzsel bírtak. Egyszerűen kötelező a győzelem – adta ki az ukázt Csiba Gábor a sárosfaiak klubelnöke. – Elég rosszul kezdtük az idényt, de a múlt héten, Nagymagyaron már biztató játékkal rukkoltunk elő. Kétgólos vezetést engedtünk ki a markunkból, de ha vasárnap délelőtt meg tudjuk ismételni produkciónkat, akkor nem lehet baj. A fiúkat még az is motiválhatja, hogy győzelmük esetén megelőzhetik az aktuális vetélytársat. Kellemes emlékeket őrizünk a tavaszi derbiről is, melyen idegenben sikerült a három pont begyűjtése. A csapatból szinte mindenki az edző rendelkezésére állhat, Marcel Zoltán viszont eltiltását tölti” – hallottuk Csiba Gábor sárosfai helyzetjelentését, majd nyomatékosította, hogy az együttes idén még veretlen hazai pályán (2–2–0). A szomszédos egyházgelleiek játékosa, Bernáth József kifejtette, nem szeretnének üres kézzel hazatérni ellenfelük otthonából. „Taktikánkról, sérültjeinkről semmi közelebbit nem adok közre. A konkrétumok az öltözőnkben maradnak” – válaszolta kérdésünkre a futballista, aki a jelek szerint nem óhajtotta, hogy az ellenfél éppen az előzetesben közölt tényekből szerezhessen tudomást az egyházgelleiek elképzeléseiről. (kb)

MECCSKALAUZ

Tabellasorok

10. Holice n/O. 10 3 2 5 14:23 11

14. Blatná n/O. 10 2 2 6 15:26 8

Tavaszi eredmény

Holice na Ostrove–Blatná na Ostrove 2:3 (0:2), g.: Mészáros M. (48.), Varga (55.), ill. Nagy (6., 14., 65.).

Tippünk

A hazaiak 3:2-es győzelmével végződik a találkozó.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?