Szilasi második mesternégyese

Ekecs-Apácaszakállas. Az ekecs-apácaszakállasiak az AG Sport liga 22. fordulójában Puzsér Csaba 52.

Ekecs-Apácaszakállas. Az ekecs-apácaszakállasiak az AG Sport liga 22. fordulójában Puzsér Csaba 52. percben történt kiállítása után közel egy félidőt emberhátrányban játszottak, de tíz emberrel négyszer is megrezegtették a lúcsiak hálóját, és 4:0-ra verték ellenfelüket.

„A játék képe alapján a kiállítás paradox módon a vendégeket sújtotta, bennünket pedig az élet vizével locsolt meg. Szurkolóink nagy megelégedésére osztálykülönbséggel diadalmaskodtunk” – ecsetelte a mérkőzés fordulópontját, a múlt hétvége sztoriját Ferenczi Róbert, az ekecs-apácaszakállasiak klubelnöke. A fociberkekben sokáig emlékezetes párharc főhőse Szilasi András volt, aki tizenhét perc leforgása alatt mesternégyest ért el. Légiósunk Győrben él, heti két alkalommal látogatja a csapat edzéseit, hétvégeken pedig a bajnoki találkozókon áll csatasorba. „Mondhatni otthonosan mozgok a Csallóközben. Korábban az alistáliak mezét is viseltem, majd hazatértem, fél évig Lipóton játszottam. Szigeti Attila edzősködése idején, 2015 telén igazoltam az ekecs-apácaszakállasiakhoz – ecsetelte csallóközi szerepvállalását a magyarországi futballista, aki a jelek szerint a mesternégyesekre szakosodik. – Tavaly ősszel, a sárosfaiak elleni idényzárón is négyszer voltam eredményes. A négy idegenbeli találat csupán egy pontot jelentett számunkra, hiszen a mérkőzés 4:4-s döntetlennel fejeződött be. Ezúttal viszont fölényes sikert hozott eredményességem. Egyébként mind a két alkalommal akciógólokat szereztem. Sokat nyomott a latba, hogy középpályásaink remek labdákkal hoztak helyzetbe, ezekből rendre sikerült hasznot húznom.

Szilasit negyedik gólja után a 79. percben lecserélte az edzője. A kérdésre, hogy maradt-e még puskapora, kertelés nélkül a következőket válaszolta: „Előbb döntetlenkirályként emlegettek bennünket, hiszen a bajnoki évadban már tizenegyszer remiztünk. Most a győzelmek következnek. Remélem, csakhamar hasonló megvillanásról fogunk ismét diskurálni.” Szilasi András vasárnapi remeklése után 21 találattal átvette a vezetést a gólkirályi címért zajló versenyben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?