Šulccal a legjobbak közé

Vágsellye.

Vágsellye. Az alapszakaszban megszerzett negyedik hely után a vágsellyei férfikézilabdázók már csalódottak lennének, ha a rájátszásban nem jutnának elődöntőbe.

Mintegy két hete vált biztossá, hogy a vágsellyei HKM Duslo csapatában tér vissza az aktív játékhoz a korábbi 87-szeres szlovák válogatott František Šulc. A 37 éves átlövő múlt nyáron Katarban fejezte be a kézilabdát, most azonban kötélnek állt a mátyusföldiek hívó szavára, s eddigi két mérkőzésén 14 góllal segítette új csapatát „Négy dolog miatt mondott igent. Először is a tavaly decemberben kinevezett új vezetőedző, Ján Kolesár személye miatt. Ferót csábította a lehetőség, hogy ismét együtt játsszon jó barátjával, Tomáš Mažárral, de az is számított, hogy egy biztos hátterű klubba igazol, mivel nálunk soha nem késnek a fizetések. Nem utolsósorban pedig ambiciózus klub vagyunk, nem csak egy idényre tervezünk, mivel már most is a jövő évi erősítéseken dolgozunk” – magyarázta lapunknak Jozef Klačko, a vágsellyeiek klubelnöke.

Új igazolásra azonban még a most folyó szezonban is számíthatnak a mátyusföldi szurkolók, sérülések miatt egy balkezes játékost mindenképpen szerződtetnek. Az eredményekkel azonban így is elégedettek a kék-fehéreknél. „Jelenlegi helyzetünkben, a rájátszásba az alapszakasz negyedik helyéről indulva már csalódás lenne, ha nem jutnánk be az elődöntőbe. Ott aztán a szokásos közhely szerint minden megtörténhet – mondta Klačko, aki nem habozott, amikor az eddigi „leg”-ekről kérdeztük. – A vágbeszterceiek elleni mindkét győzelem (27:25, 31:28) során nagyon jól kézilabdáztunk, de rögtön az első fordulóban az eperjesiek és nemrég a nagytapolcsányiak ellen is jól helytálltunk, a vereségek ellenére. Ellenben így is hiányzik néhány pont a maximális elégedettséghez, az érsekújváriakat egyszer sem tudtuk legyőzni, és nem szívesen emlékszem a galgóciak elleni hazai meccsre (18:25) sem.”

A Štefan Kelement váltó Ján Kolesár vezetésével a Vágsellyén lakó (és a kézilabda mellett más munkát nem vállaló) játékosok már délelőtt is edzhetnek, így minden adott a rájátszásbeli jó szerepléshez – elsőként szombaton a galgóciak otthonában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?