Sportriporter a kispadon

Jóka/Tósnyárasd. Egyhónapos szünet után játszik újra hazai környezetben a jókai együttes a galántai területi I. osztály 22. fordulójában. Mario Porubec (aki egyébként a TA3 hírtelevízió népszerű sportriportere) védencei ugyanis tavasszal zsinórban négy idegenbeli bajnokin szerepeltek, vasárnap délelőtt (10.

Jóka/Tósnyárasd. Egyhónapos szünet után játszik újra hazai környezetben a jókai együttes a galántai területi I. osztály 22. fordulójában. Mario Porubec (aki egyébként a TA3 hírtelevízió népszerű sportriportere) védencei ugyanis tavasszal zsinórban négy idegenbeli bajnokin szerepeltek, vasárnap délelőtt (10.30) azonban a tósnyárasdiakat fogadják. „Nagyon várjuk a hazai mérkőzést, remélhetőleg szurkolóink is kíváncsiak lesznek ránk. Szeretnénk visszavágni az ellenfélnek az ősszel elszenvedett 3:0-ás vereségért. Erőnlétileg a csúcson vagyunk, hiszen a listavezető tallósiakkal is végig bírtuk az iramot, s a tavasz első mérkőzésén otthon tartottuk az egyik pontot (2:2). A helyzetkihasználással azonban ha?di?lábon állunk. Bízunk benne, hogy ezúttal sem maradnak el a hazai gólok, s ismételten győzelmet ünnepelhetünk” – adta közre vágyait Nagy Péter jókai klubelnök, aki egyben az együttes bal oldali középpályása.

„Kicsit tartunk a jókaiaktól, hiszen otthonukban már vagy nyolc éve nem nyertünk – elevenített fel egy nem éppen kellemes statisztikai adatot Anda Tibor tósnyárasdi klubelnök. – Jó lenne már végre ezt a negatív szériát megszakítani, de a már a döntetlennel is elégedettek lennénk. Eltiltása után középhátvédünk, Szilvási Zsolt visszatérhet, Roman Bitto pedig az ellenfél védelmének okozhatna komoly fejtörést. Ha Dušan Ivan is a tőle megszokott módon fogja irányítani a középpályát, akkor bizony meglephetjük a jókaiakat.” (kb)

MECCSKALAUZ

Tabellasorok

5. Topoľnica 21 13 0 8 52:35 39

8. Jelka 21 7 6 8 30:38 27

Őszi eredmény

Topoľnica–Jelka 3:0, g.: Jurík, Lax, Szarka.

Tippünk

A hazaiak 3:1 arányú győzelemmel ismét begyűjtik a három pontot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?