SPORTHĺRADÓ

Peter Kováčik, a szlovák női kosárlabda-válogatott vezetőedzője kijelölte szakmai stábját. A somorjai szakvezető segítője Ladislav Štajger, a nemzeti együttes menedzsere Roman Adamčík, míg a csapatvezető Juraj Panák lesz.A portugál futballbajnokság 8.

Peter Kováčik, a szlovák női kosárlabda-válogatott vezetőedzője kijelölte szakmai stábját. A somorjai szakvezető segítője Ladislav Štajger, a nemzeti együttes menedzsere Roman Adamčík, míg a csapatvezető Juraj Panák lesz.A portugál futballbajnokság 8. fordulójának elhalasztott mérkőzésén: Belenenses–Beira Mar 1:5 (0:2).Hazai sikerrel végződött az angol Premier League hétfő éjszakai mérkőzése: Tottenham–Derby 3:1 (2:1), góllövők: Ferdinand, Ziege, Poyet, illetve Ravanelli.Barátságos labdarúgó mérkőzésen: DAC–Gabčíkovo 4:1 (2:0), góllövők: Strelec, Szorád, M. Kráľ, Németh J., ill. Tatai.Kisorsolták a Szlovák Kupa negyeddöntőjének párosítását: R. Sobota–Žilina, Púchov–Čaňa, Senec–Inter, Bardejov–Senica. A továbbjutás kérdése egy mérkőzésen dől el, melyet október 23-án rendeznek.Ľubomír Reiter, az MŠK Žilina csatára, aki az idei szezonban eddig 9 gólt lőtt a Mars Szuperligában, két-éves szerződést írt alá a cseh élvonalban szereplő Sigma Olomouccal. A támadó már a pénteki, Viktória Žižkov elleni bajnoki találkozón az olmütziek rendelkezésére áll.A stuttgarti férfi tenisztorna 1. fordulójában: Henman–Pretzsch 6:3, 6:0; Arazi–Schüttler 6:4, 6:2; Enqvist–Escude 7:5, 6:3.Az UEFA Kupa 2. fordulójának első mérkőzésén a Hertha Berlin 1:0-ra győzött a norvég Stavanger otthonában.. A vendégeknél Király Gábor végigvédte, Dárdai Pál pedig végigjátszotta a találkozót.A KENO 10 nyerőszámai: 3, 9, 10, 11, 17, 20, 22, 27, 41, 52, 53, 56, 57, 58, 64, 65, 66, 68, 72, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?