SPORTHĺRADÓ

- Újabb öt kassai futballista, Zábavník, Sukovský, Urban, Hloušek és Juhás jelezte távozási szándékát. Mint ismeretes, a játékosok immár több hónapja nem kaptak fizetést. Anton Gábor klubigazgató kijelentette, cseh légiósokkal szeretnének erősíteni.

- Újabb öt kassai futballista, Zábavník, Sukovský, Urban, Hloušek és Juhás jelezte távozási szándékát. Mint ismeretes, a játékosok immár több hónapja nem kaptak fizetést. Anton Gábor klubigazgató kijelentette, cseh légiósokkal szeretnének erősíteni. Még egy hír az FC háza tájáról: Radoslav Kráľ Zalaegerszegen folytatja pályafutását.- Két mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján: Detroit–Ottawa 3:2 – hosszabbítás után, Chicago–Dallas 3:2.- Mark van Bommelt választották a 2000/01-es idény legjobb labdarúgójává Hollandiában. A PSV Eindhoven 24 éves középpályása Ruud van Nistelrooyt (PSV, majd Manchester United) és Paul Bosveltet (Feyenoord) előzte meg a szavazáson. - Phil Mickelson nyerte a kaliforniai La Quintában rendezett négymillió dollár összdíjazású profi golftornát. A 31 éves amerikai játékos pályafutása 20. PGA-sikerét ért el, és 720 ezer dollár kapott az első helyért.- Németh Szilárd, a Middlesbrough csatára izomhúzódás miatt várhatóan 14 napos kényszerpihenőre szorul.

- Elkészítették a Kínában szeptember 14. és 25. között sorra kerülő női kosárlabda-vb csoportbeosztását – A-csoport: Ausztrália, Spanyolország, Argentína, Japán; B-csoport: Kína, Brazília, Szenegál, Jugoszlávia; C-csoport: USA, Oroszország, Tajvan, Litvánia; D-csoport: Franciaország, Kuba, Tunézia, Koreai Köztársaság.- Veszélybe került Armando Petit világbajnoki részvétele. A Boavista portugál labdarúgója vasárnap, az FC Porto elleni bajnoki mérkőzésen eltörte az egyik lábujját, s ezért hét hétig nem léphet pályára. - Egy eredmény a portugál labdarúgó-bajnokságból (19. forduló): Sporting Lisboa–Belenenses 2:0. Az élcsoport: 1. Sporting Lisboa 40 pont, 2. Boavista 39, 3. Benfica 35.- A NOB koordinációs bizottsága Denis Oswald vezetésével tegnaptól újabb, rendkívüli ellenőrző látogatást tesz Athénban, a 2004-es ötkarikás játékok helyszínén.- A horvát Ivo Susakot nevezték ki a grúz Dinamo Tbiliszi futballcsapatának vezetőedzőjévé. - Maliban folytatódtak a labdarúgó Afrika Kupa küzdelmei – A-csoport: Nigéria–Algéria 1:0, B-csoport: Ghána–Marokkó 0:0.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?