SPORTHĺRADÓ

Los Angelesben három mérkő-zéssel megkezdődött a női teniszezők hárommillió dollár összdíjazású egyéni és páros világbajnoksága. Vörös csoport: Clijsters (belga, 1. kiemelt)–Gyementyijeva (orosz, 9.) 6:2, 6:2; Rubin (amerikai, 10.)–Mauresmo (francia, 6.) 4:6, 6:4, 6:2. Fekete csoport: Capriati (amerikai, 5.

Los Angelesben három mérkő-zéssel megkezdődött a női teniszezők hárommillió dollár összdíjazású egyéni és páros világbajnoksága. Vörös csoport: Clijsters (belga, 1. kiemelt)–Gyementyijeva (orosz, 9.) 6:2, 6:2; Rubin (amerikai, 10.)–Mauresmo (francia, 6.) 4:6, 6:4, 6:2. Fekete csoport: Capriati (amerikai, 5.)–Szugijama (japán, 11.) 7:5, 7:6.

Nem panaszkodhat Fortuna istenasszonyra Andy Roddick: az amerikaiak újdonsült világelsője nem is kívánhatott volna magának jobb sorsolást a férfi teniszezők idényzáró viadalára, a houstoni Mesterek Kupájára, Coriával, Schüttlerrel és Moyával került egy csoportba, míg a másik kvartettben Ferrero, Agassi, Nalbandian és Federer kapott helyet.

A BBC értesülései szerint Daniela Hantuchová szlovák teniszezőnő megvált eddigi edzőjétől, Nigel Sears-től, akivel 2001 júniusától dolgozott együtt.

Az AC Milan képviselői a hírek szerint a Bruges elleni BL-meccs után is Belgiumban maradtak, hogy az Anderlechttel tárgyaljanak Walter Baseggio megszerzéséről.

Telt ház lesz a szombati Sparta Praha–Baník Ostrava mérkőzésen. A cseh labdarúgóliga őszi idényének rangadójára már elővételben 13 000 jegy kelt el, s Ostraváról várhatóan háromezren kísérik majd el kedvenceiket Prágába.

Eldőlt, hogy a Sparta Praha futballcsapatának egykori edzője, Jaroslav Hřebík vezeti majd a Dinamo Moszkvát. Hřebíket a Dinamo mellett a Szpartak és a CSZKA Moszkva is hívta.

Női kosárlabda Euroliga, A csoport: Jekatyerinburg–Bourges 82:53.

Vladimír Hriňák szlovák játékvezető bíráskodik Manchesterben a november 16-án sorra kerülő Anglia–Dánia barátságos labdarúgó-találkozón.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?