SPORTHĺRADÓ

Olimpiai indulási jogot szerzett a spanyolországi Cadizban rendezett vitorlás világbajnokságon a Weöres Márta, Payr Anna magyar női 470-es páros. A vitorlázók közül eddig a Weöres, Payr kettősön kívül a szörfös Gádorfalvi Áron biztosította helyét az olimpián.
A profibox.

Olimpiai indulási jogot szerzett a spanyolországi Cadizban rendezett vitorlás világbajnokságon a Weöres Márta, Payr Anna magyar női 470-es páros. A vitorlázók közül eddig a Weöres, Payr kettősön kívül a szörfös Gádorfalvi Áron biztosította helyét az olimpián.

A profibox.hu értesülései szerint a veretlenségét szombaton elveszítő profiboksz-világbajnok Kótai Mihály és edzője, Theo Kerekesch közös megegyezéssel elválnak egymástól. A honlap szerint Kótai menedzsmentje kommunikációs problémákra hivatkozva hozta meg a döntést, amelyet Kerekesch tudomásul vett, ezenkívül sajnálatát fejezte ki a vereségért, de nem érzi felelősnek magát a történtek miatt.

Női röplabda-Eb, Törökország, I-es csoport: Oroszország–Románia 3:0; II-es csoport: Hollandia– Ukrajna 3:0.

Az Angol Labdarúgó Szövetség nyolc játékos ellen indított fegyelmi eljárást a gólnélküli döntetlennel zárult, vasárnapi Manchester United–Arsenal szuperrangadón történt sportszerűtlen események miatt. A hazaiaktól Giggs és Cristiano Ronaldo, míg a vendégektől Ashley Cole, Keown, Lauren, Jens Lehmann, Parlour és Vieira érintett. A szövetség a londoni klubot is felelősségre kívánja vonni.

Már az Esztergom elleni bajnokin bemutatkozhat a Hypo Niederösterreich nőikézilabda-csapatának új szerzeménye, Sladjana Dronic, akit az osztrák bajnokcsapat kedden szerződtetett.

A következő szezontól a francia Franck Montagny lesz a Forma-1-ben szereplő Renault csapatának harmadik számú pilótája. A 25 éves versenyző már idén is tesztpilótaként dolgozott az istállónál, de hivatalosan a brit Alan McNish az, aki egy esetleges sérülés vagy bármilyen probléma esetén helyettesítené Alonsót vagy Trullit.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?