SPORTHĺRADÓ

Mandula Petra bejutott a francia teniszbajnokság nyolcaddöntőjébe, miután 6:2, 6:4-re verte az olasz Pennettát. A 3. forduló további eredményei: Coria (argentin)–Sávolt 6:4, 6:1, 6:1, Agassi–Malisse 6:4, 7:5, 7:5, Mauresmo–Zuluaga 6:3, 6:4, S. Williams–Schett 6:0, 6:0; női páros, 1.

Mandula Petra bejutott a francia teniszbajnokság nyolcaddöntőjébe, miután 6:2, 6:4-re verte az olasz Pennettát. A 3. forduló további eredményei: Coria (argentin)–Sávolt 6:4, 6:1, 6:1, Agassi–Malisse 6:4, 7:5, 7:5, Mauresmo–Zuluaga 6:3, 6:4, S. Williams–Schett 6:0, 6:0; női páros, 1. forduló: Hantuchová, Rubin–Boogert, Serna 7:5, 6:1; 2. forduló: Nagyová, Matevzicz–Arenat, Dominikovic 6:2, 3:6, 6:4.

Európa új futballkirálya, az AC Milan fejenként 250 ezer eurót fizet játékosainak a BL-győzelemért.

Senol Günes, a török labdarúgó-válogatott edzője kijelölte 24-es keretét a Szlovákia és Macedónia elleni Eb-selejtezőkre, a listán nem szerepel a sérült Ilhan Mansiz és Hasan Sas.

Az eltiltott Beckham után a hátvéd Rio Ferdinand sem szerepelhet a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőn, a világ egyik legjobb hátvédjére a jövő héten térdműtét vár.

Gellei Imre, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya 22 játékost hívott be a Lettország és a San Marino elleni Eb-selejtezőre készülő keretébe: Király (Hertha), Szűcs (FTC)– Bódog (Mainz), Dragóner (FTC), Juhár (Újpest), Korolovszky (Újpest), Szekeres (DVSC), Urbán (ZTE), Böőr (DVSC), Dárdai (Hertha), Fehér Cs. (Breda), Füzi Á. (MTK), Lendvai (Charleroi), Lipcsei (FTC), Lisztes (Bremen), Lőw (Cottbus), Zavadszky (MTK), Fehér M. (Benfica), Gera (FTC), Kenesei (ZTE), Szabics (Sturm), Tököli (FTC).

Gilberto Simoni nyerte a 86. Giro d Italia kerékpáros körverseny 19. útszakaszát, és az összetettben megtartotta vezető pozícióját.

A San Antonio négy év után újra bejutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság döntőjébe, a Dallas elleni párharc hatodik mérkőzésén 90:78-ra nyert, a fináléban a New Jersey Netscel találkozik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?